A szavazatmaximáló kőrút csütörtöki állomásán az Orbán-különítmény a Fejér megyei Mezőfalvára, a cirka 5.000 főt számláló nagyközségbe érkezett, ahol beleadva apait-anyait fényképezkedett, autogramot osztogatott, mosolygott, vádaskodott, Brüsszelezett, migránsozott, szóval csak a szokásos.


Fogjuk már fel: Brüsszel mi (is)  vagyunk!

Ki hallott már olyat, hogy egy épeszű nemzet magától akarjon elvenni? Ugye? Hát most sem ez történik természetesen, de mint azt a miniszerelnök jó előre bejelentette, nem kell arra figyelni, amit mond. És Ő ugye soha nem hazudik – ezt is tőle tudjuk. Szóval ennek fényében érdemes olvasni a csütörtöki beszámolóját.

Az MTI beszámolója szerint Orbán Viktor a következőket mondta az agrárgépshow-n:

Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni

– mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Fejér megyei Mezőfalván, a III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén.

A magyar gazdáknak ezért most vasárnap nemet kell mondaniuk a bevándorlásra

– jelentette ki a kormányfő a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) kétnapos eseményének megnyitóján.
Orbán Viktor arra kérte a gazdákat, hogy az EP-választáson támogassák a Fidesz-KDNP jelöltjeit, akik képesek a bevándorlás megállítására és a magyar érdekek védelmére a brüsszeli csatákban.

Mindez képekben elbeszélve az árnyékként mindenhol a miniszterelnöki nyomdokban járó fotós-videós stábnak köszönhetően:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét