Orbán -az Ön pénzén, mi másból?- egész oldalas hirdetésekben üzent Európa népeinek - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán -az Ön pénzén, mi másból?- egész oldalas hirdetésekben üzent Európa népeinek

Legalább egy spanyol és egy dán újságban megjelent az az egész oldalas fizetett hirdetés, amelyben Orbán Viktor miniszterelnök foglalja össze, milyen Európai Uniót szeretne – írja a 24.hu.

Hirdetés

“Hogyér” adták?

Az első javaslat szerint Orbán Viktor azt állítja, Brüsszelben egy olyan szuperállamot építenek, amelyre senki sem adott felhatalmazást.

“Nemet mondunk az európai birodalomra”

– egészítette ki. De az is szerepel benne, hogy szeretné, ha Szerbia csatlakozna az EU-hoz, az Európai Parlamentet “zsákutcának” nevezi, majd kijelenti, hogy az európai integráció “eszköz, nem öncél”.

A hirdetés tele van vesszőhibákkal és elírásokkal, mint például a “döntések” és az “európai”

– hívta fel a figyelmet a hibákra egy másik dán újság. Ez a dán újság emlékeztet arra, hogy Magyarországot más uniós vezetők többek között azért bírálták, mert ellentmondásos törvényt fogadott el a melegekről. Mark Rutte holland miniszterelnök szerint Magyarországnak már nincs helye az EU-ban, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke pedig “szégyennek” nevezte a törvényt.

A Rogán-csapat “előre megfontolt”visszavágója?

Nem a dán hirdetés az egyetlen, valószínűleg egy tudatosan felépített kampányról van szó, mert ugyanez a hirdetés – spanyol nyelven – egy spanyol lapban is megjelent szombaton.

Forrás

 

orbán

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.