Megnyílt a lehetőség a megállapodásra az Európai Unió migrációs politikájának ügyében – mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke pénteken Berlinben.

A német politikus

a pártjához, a Kereszténydemokrata Unióhoz közel álló Konrad Adenauer Alapítvány székházában este tartott előadásában kiemelte, hogy nyáron számos EU-tagország vezetőjével tárgyalt, és a megbeszélések alapján úgy látja, mindenki számára világos, hogy a migrációs politika ügyében nem mehetnek tovább a dolgok úgy, ahogyan az utóbbi években.

A megállapodást eddig

“blokkoló”

országoknak is világos, hogy

“a migráció jelensége nem múlik el csak úgy”,

hanem megmarad, és

“jó hír”, hogy ezek az országok “vissza akarnak térni az asztalhoz, és fenntartható megoldásokról akarnak tárgyalni”.

Ezen országok számára az is világos, hogy a megoldásokhoz “minden tagállamnak szolidárisan hozzá kell járulnia” – mondta Ursula von der Leyen.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Egy kutyaszart hodolt be! Leyen meg akarja valtoztatni jo par illiberalis idiota hozzaallasat – hat azt nem fogja tudni! Es erdekes, mar salvini is ejtve van orban potencialis haverjai kozul! Maradt a nagy szerelem putyinnal, erdogannal…Azoknak a seggebol pedig nem fog elobujni egyhamar, legalabbis addig nem, amig az elso adag Judaspenz meg nem erkezik valahogy erdogantol…. (putyintol mar megkapta a magaet)

  2. Amiket Prágában előadott közvetlenül Putyin és Erdogan után, az csak egyet bizonyít: felbomlasztani vagy legalább is kilépni. A kilépés utáni támogatásról biztosította őt Putyin. Biztosan átveszi a teljes nyugatra irányuló exportunkat ha kell. Putyin Venezuelába is szállítja a dollárt, ide annál sokkal kevesebb is elég.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét