Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos, csütörtöki sajtótájékoztatóján, a Kormányinfón derült ki: Orbán Viktor megbetegedett.

Ki fertőzhette meg a Főnököt?

Remélhetőleg nem kellett sokat sorbanülnie a házidokinál és a fontos vizsgálatokra is kapott időpontot, ja és, hogy érvényes volt a TAJ-kártyája! Egyelőre több információnk nincs.

A miniszterelnök Facebook-oldalán egy receptes poszt jelent meg csütörtök délelőtt, a konyhaablakból küldte:

A szerdai kormányülést ezért a beteg kormányfő helyett Varga Mihály vezette. A témák ezek voltak:

  • Kórházak adósságai (A kormány 79,4 milliárdot ad a kórházak részben az ellátás korszerűsítésére, a járóbetegellátásra és fekvőbetegellátásra. a kórházak adósságát nem vállalja át teljesen az állam, de vizsgálják, mit lehet tenni)
  • Nemzeti alaptanterv (A jelenlegi NAT-ot változtatják meg, nem csinálnak újat.)
  • Győri gyermekgyilkosság

hvg.hu beszámolója szerint Varga a győri gyermekgyilkosságról kért napirend előtti tájékoztatást Varga Judittól és Pintér Sándortól, ahol az derült ki, hogy az ügyészség és a börtön is ellenezte az aztán gyilkossá lett férfi szabadon bocsátását, a bíróság ennek ellenére engedte el.

(Mint a Blikk írta, azért, mert maga az általa korábban bántalmazott anya állt ki mellette, azt állítva, hogy jó apja a gyerekeknek – akiket aztán megölt. Igazságügyi szakértői vélemények is a férfi mellett szóltak.)

Forrás

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. …..”Remélhetőleg nem kellett sokat sorbanülnie a házidokinál és a fontos vizsgálatokra is kapott időpontot, ja és, hogy érvényes volt a TAJ-kártyája!”…..

    Hát igen…már csak ilyen az olcsó humor…

  2. Lam lam Orban ur a Jo Isten nemver bottal.Nemirom ide mit kivanok de almaban megfognak egyenkent jeleni a kisnyugdijasok….

  3. Ti vagytok Európa, nem csak Magyarország legócskább, legundoritóbb szennylapja!
    Olyanok vagytok, mint a DK-nak a Geczi Zsótika!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét