Sorting by

×

Orbán Cegléden termett és lelkesített: „Csata van! (…) Segítsenek, nyomjuk!”

A közösségi oldalra feltöltött verzió szerint Orbán Viktor teljesen váratlanul jelent meg Cegléden, aminek némileg ellentmondani látszik az jelenetet megörökítő stáb, ami felvette az utcán állva az egyterűből kipattanó miniszterelnököt. Ezért a megjegyzésér már kijár a “sorosbérenc-ballibsi-média- jelző?

Történt pedig, hogy…..

Az utcán, aláírásgyűjtés közben lepte meg a fideszes képviselőjelöltet a miniszterelnök. A közösségi médiára felöltött videón látható, ahogy a kormányfő megérkezik Ceglédre, majd az ajánlásgyűjtő standokhoz megy és üdvözli Földi Lászlót.

„Ellenőrzés! Nem hiszek el akármit”

– mondta nevetve Orbán Viktor.

„Csata van! (…) Segítsenek, nyomjuk!”

– szólította fel a körülötte álló embereket a miniszterelnök.

A kommentekből….

“Kész röhej! Pont a leg szegényebbek őrjöngenek, ha Orbánt meglátják és azt se tudják, hogy örüljenek neki.”

“Kôszônyûk Szépen a Doktór Miniszter Elnôk Urnak eszt a rengetek munkát amit be válal élyt napalá téve értûnk dólgozik IgazMagyar Nemzeth Testvérekér mindíg Ônre góndollok mikor a csírke szárny vég pôrkôltet esszegetem halyrá Fidesz halyrá Mimagyarók!”

“Ez egy meg rendezett cirkusz,a golyó álló mellény most is rajta van!”

“Köszönjük szépen Miniszter elnök únak és a Fidesz KDNP Gondoskodó Munkáját Isten draga szeretette legyen Önökkel Sok szeretettel”

“13 milliárd. És megússza. Mi meg fizetünk. Ilyen egy ország, ahol a miniszterelnök csóró, de körülötte kő gazdag mindenki… A fater, a haver, a nej, a vej és a pulya is.”

“Doktor miniszterelnök úr, milyen érzés érezni a közeledő bukást? A közeledő felcsúti pert? A magyaroknak elege van a törvényesített lopásból! Két szó: ELÉG VOLT!!”

“Esetleg egy kis akciós farhát nem volna kedves miniszter úr”

Orbán felbukkanásai….

 

Orbán Cegléden termett és lelkesített: „Csata van! (…) Segítsenek, nyomjuk!”

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.