Orbán Viktort a parlament plenáris ülésén egy minket mindannyiunkat megszemélyesítő képviselő érdemi kérdésére kimerítő válasz helyett félmosollyal a szája sarkában, fideszes kollégái tetszésére csak annyit válaszolt: “Boldog Karácsonyt”.
[mnky_ads id=”80″]

Tette, mert teheti!

Teheti, mert eddig mindent megengedhetett magának, hiszen nincsenek tömegek az utcán, nem áll meg az élet a különböző szervezetek, szakszervezetek által gründolt tüntetéssorozat miatt. Behúzva fülünket-farkunkat engedelmeskedünk. De minek, kinek?

A kormányfőt az LMP-s Demeter Márta megkérdezte Ghaith Pharaonról és Tiborcz Istvánról, valamint arról, jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot. A sokat látott-hallott képviselők – kivéve a sajátjait – elképedtek, felháborodtak, mert Orbán hétfőn a tőle megszokottnál is lejjebb engedte a lécét.

A kérdése egy része egészen pontosan úgy hangzott, hogy:

Hogy van az, hogy terrorizmusért körözött emberek flangálhatnak maga körül? Kiderült, hogy Ghaith Pharaon az ön vejével üzletelt. Hogy van ez? Magyarázza meg!

Orbán Viktor fogta magát, felállt és csak annyit mondott, hogy:

Mélyen tisztelt elnök úr, tisztelt képviselőtársam, boldog karácsonyt kívánok!

Orbán Viktor a parlamentben

Demeter Márta országgyűlési képviselő több kérdést is intézett hétfőn a parlamentben Orbán Viktorhoz, de vélhetően erre a válaszra Ő sem számított.

Gepostet von atv.hu am Montag, 11. Dezember 2017

Mindez Európában történt, egy uniós tagállam parlamentjében 2017-ben.
[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét