Kerítésen innenKiemelt hírek

Orbán éjjel rájött az Unió titkos tervére és amíg Ön aludt, már tetőtől bokáig harcol is ellene!

Orbán éjjel újra rájött az Unió titkos tervére és amíg Ön aludt, már tetőtől bokáig harcol is!

Orbán Viktoron nem egyszerű dolog kifogni! Az Európai Unió ennek a kőbevésett igazságnak lehet tanúja szerdán. A miniszterelnök kedden este Szlovéniában, a miniszterelnökök és elnökök európai csúcstalálkozóján küzdött meg részben magával, hiszen Magyarország az Európai Unió tagja. Ezt a beszámolóban nem említette meg, ahogy soha nem szokta kirohanásai alkalmával, ez inkább csak a pénztárnál jut eszébe.

“Puskaporos a levegő…”

Puskaporos a levegő, a helyzetben sok a feszültség, aminek az áremelkedések az elsődleges oka. Mindenki kritizálja a bizottságot, mondván az egész zöld program végrehajtásául megadott megadott előrejelzések az árakra nézve teljes tévedésnek bizonyultak és ezért ma Európa szenved, mert magas energiaárakat kell fizetni.

Van -miért pont most ne tudná a tutit?- egy jó ötlete

“A lengyelek, a csehek és mi közösen javaslatokat fogunk tenni, hogy hogyan lehetne csökkenteni az energia árát.”

… és a slusszpoén: tiltakozik az ellen, ami nincs!

“Tiltakozni fogunk minden olyan kísérlet ellen, amelyik klímavédelmi javaslatnak álcázva megakarja adóztatni a ház- és a lakástulajdonosokat, mert Brüsszelben ez az a titkos terv, aminek előkészítésén dolgoznak”

Ha azt várja valaki, hogy fenti mondása mellé bármilyen konkrétumot is mellékelt a miniszterelnök, ami alátámasztaná, ez esetben sem éri meglepetés: persze, hogy nem. A “titkos terv” annyira az, hogy csak Ő tud róla.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Orbán éjjel újra rájött az Unió titkos tervére és amíg Ön aludt, már tetőtől bokáig harcol is!

About Author

Comments (1)

  1. Elmebeteg barom, pl.itt 27% az áfa miről ugatsz ???

Szólj hozzá!