Orbán éjjel rájött az Unió titkos tervére és amíg Ön aludt, már tetőtől bokáig harcol is ellene!

Orbán Viktoron nem egyszerű dolog kifogni! Az Európai Unió ennek a kőbevésett igazságnak lehet tanúja szerdán. A miniszterelnök kedden este Szlovéniában, a miniszterelnökök és elnökök európai csúcstalálkozóján küzdött meg részben magával, hiszen Magyarország az Európai Unió tagja. Ezt a beszámolóban nem említette meg, ahogy soha nem szokta kirohanásai alkalmával, ez inkább csak a pénztárnál jut eszébe.

“Puskaporos a levegő…”

Puskaporos a levegő, a helyzetben sok a feszültség, aminek az áremelkedések az elsődleges oka. Mindenki kritizálja a bizottságot, mondván az egész zöld program végrehajtásául megadott megadott előrejelzések az árakra nézve teljes tévedésnek bizonyultak és ezért ma Európa szenved, mert magas energiaárakat kell fizetni.

Van -miért pont most ne tudná a tutit?- egy jó ötlete

“A lengyelek, a csehek és mi közösen javaslatokat fogunk tenni, hogy hogyan lehetne csökkenteni az energia árát.”

… és a slusszpoén: tiltakozik az ellen, ami nincs!

“Tiltakozni fogunk minden olyan kísérlet ellen, amelyik klímavédelmi javaslatnak álcázva megakarja adóztatni a ház- és a lakástulajdonosokat, mert Brüsszelben ez az a titkos terv, aminek előkészítésén dolgoznak”

Ha azt várja valaki, hogy fenti mondása mellé bármilyen konkrétumot is mellékelt a miniszterelnök, ami alátámasztaná, ez esetben sem éri meglepetés: persze, hogy nem. A “titkos terv” annyira az, hogy csak Ő tud róla.

Kapcsolódó

 

Orbán éjjel újra rájött az Unió titkos tervére és amíg Ön aludt, már tetőtől bokáig harcol is!

Egy hozzászólás itt: “Orbán éjjel rájött az Unió titkos tervére és amíg Ön aludt, már tetőtől bokáig harcol is ellene!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük