Orbán elszámolt bevételeivel! – minden maradt “patyolat-szürke”, mint eddig!

Szeretnénk hinni, hogy cikkeink is  hozzájárultak ahhoz a már-már “viselhetetlen “nyomáshoz, aminek engedve az Orbán-gyerek és a Felház úgy döntött, hogy bekukkantást enged pénzügyeibe. Tette persze mindezt a maga, papától ellesett illiberális módján.

Nem a NAV “istentelen” előírásai szerint….

A keddi nap úgy tűnik, “coming out nap” volt a Felháznál, mert közösségi oldalukon két alapjaiban meghatározó posztban vallottak magukról. Ha ez a reklám helye volt, akkor bejött: sokakat érdekelt, hogy mi újság a miniszterelnök fiának nevével fémjelzett egylet háza táján.

Az első, amiről már beszámoltunk, az volt, amiben közhírré tették, hogy kisportolt fiúk-férfiak jelentkezését várják, mert lányból van elég.

Orbán Gáspár Felháza “edzett fiúkat” keres, “akik nem félnek Jézus menyasszonya lenni…”

Mindez az ő megfogalmazásukban:

Felház – Alház; Felcsút – Alcsút ?

Többször felvetődött a kérdés, hogy miből tudja fedezni egy társulat, ami sem egyházként, sem egyesületként nem funkcionál azokat a rendezvényeit, amelyek a beszámolóik alapján tetemes költséget jelentenek a szervezőknek. Engedve a nyomásnak egy “részletes és minden igényt kielégítő” elszámolást jelentettek meg.

“Így alakultak a Felház pénzügyei az elmúlt szemeszterben. Hálásak vagyunk az Atyának, hogy ennyi alkalmat szervezhettünk Neki.

És hálásak vagyunk Nektek, mert minden kis és nagy adomány fontos volt ahhoz, hogy működni tudjunk!
Ahogy Isten országában növekedés van, az előttünk álló dolgok is nagyobbak lesznek, ezért továbbra is szükségünk van a támogatásotokra.

Köszönjük az eddigi és az ez utáni hozzájárulásotokat!”

Jelentkezzen, akinek a kíváncsiságát kielégíti az alábbi számtan!

Nem mellesleg nem ajánljuk senkinek, hogy hasonlóval próbálkozzon bárkinél, aki kérdőre vonja, mert nem kétséges, hogy elfogadhatatlanként dobják majd vissza.

A poszt alatti kommentek között szemezgetve:

“Aldottak vagytok ha szidalmaznak es haborgatnak titeket es mindenfele gonosz hazugsagot mondanak ellenetek ènèrettem Oruljetek es orvendezzetek mert a ti jutalmatok boseges a mennyekben mert igy haborgattak a profetakat is akik elottetek voltak. …Mate 5 11 12”

“Ez nagyon jó és példa értékű. Legyen mindig átlátható a pénzkezelésetek! ”

“Itthon minden alapítvány és szervezet kötelezően ad be ettől sokkal részletesebb beszámolót.
Semmi olyanra nem válaszoltak, amit nem tudtunk eddig, és semmire nem válaszoltak, amit kérdeztek.”

“Szevasztok! látom töröltök rendesen, mert gondolom isten mondja, hogy töröljétek a nektek nem tetsző kommenteket. Egyenesek vagytok, mint a legtöbb szekta.”

Hát így megy ez, ha valakinek éppen regnáló miniszterelnök a felmenője!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük