Orbán és a Békemenet a Kossuth téren randizik március 15-én – Sapkák, kitűzők, békemenet-pakk még kapható!

A Békemenet csatlakozik a központi ünnepségek programjához március 15-én. A tervek szerint a nemzeti ünnep délutánján a Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet – posztolta Kovács Zoltán.

A nagy találkozás….

A tervek szerint halad a március 15-i nemzeti ünnepi rendezvények előkészítése – írta Facebook oldalán Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

A hosszú hétvégére való tekintettel idén már március 12-én kezdetét veszi az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapjára tervezett programok.

A Múzeumkertben, a Budai Várban és a Várkert Bazárban már szombattól családi programok, koncertek és gasztrovásár várja az érdeklődőket – írja Kovács.

Az ünnepi program során a nemzeti ünnepek esetében már megszokott módon lesz zászlófelvonás és a Kossuth-, illetve a Széchenyi-díjakat is az ünnepi programsorozat részeként adják át.

Idén — a tavalyi október 23-ához hasonlóan — a szervezők kérésére március 15-én is csatlakozik majd a Békemenet a központi ünnepség programjához.

A tervek szerint a nemzeti ünnep délutánján a Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet. Az operatív törzs a terveknek megfelelően március első napjaitól kezdi meg munkáját, amiről természetesen beszámolunk – zárta beszámolóját Kovács.

Kapcsolódó

Fotó: Cseri László

 

Orbán és a Békemenet a Kossuth téren randizik március 15-én - Sapkák, kitűzők, békemenet-pakk még kapható!

3 thoughts on “Orbán és a Békemenet a Kossuth téren randizik március 15-én – Sapkák, kitűzők, békemenet-pakk még kapható!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük