Városi kurír
A napi fontos.

Orbán és ellenzéke közös vállalkozása: a Magyar Nemzeti Gumicsont Zrt.

0 40

Ha ellenzéki vagy, nem ártana néha kicsit gondolkodni is! Hátha rájössz, miért vagy ellenzékben! De ha azt nem is deríted ki, legalább nem táplálod tovább a kormányoldalt újabb és újabb gumicsont bedobásával, legalább a parlamentben nem. A fenti egyszerű, ám az ellenzék számára felfoghatatlanan problémáról elméskedik egyik kedvenc közírónk, Konok Péter is.

Mindig mondják az okosok, hogy vigyázni kell a gumicsontokkal,

nem szabad bedőlni a terelésnek, sattöb, sattöb. Csakhogy mi van a legnagyobb gumicsonttal, mit gumicsonttal, gumi-hekatombával, gumi-osszáriummal, a parlamenttel? Ott mindenki úgy táncol, ahogy ők fütyülnek, a polgárok többségéhez pont annyi jut el mindebből, amennyit ők akarnak, ráadásul még a csont-utánpótlást is megspórolják, mert maga az állítólagos ellenzék dobálja be nekik az újabb és újabb rágókákat! Itt van például ez a kiragadott (de mindennapos) példa: Ha valaki mondjuk bedobja, hogy csatlakozni “kéne” az európai ügyészséghez (akár interpelláció, akár módosító “javaslat”, akármi, tökmindegy), az csak arra jó, hogy az ő pojácáik elrecseghessék a szuverenitásról szóló áriáikat. És mégcsak azt sem mondhatja senki, hogy nem látta ezt előre (egyik kedvenc neolog- és anglicizmusomat használjam, hogy “nem látta jönni”).

(Forrás: Konok Péter közösségi oldala)


Más termék a Zrt.-ből

Németh Szilárd észt oszt – abból, ami neki van!

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ