Mialatt a diákok a jövőjükért demonstrálnak, Orbán focisulija csapatépít egy luxusszállóban

Ez (is) egy ilyen nap: mialatt kiderült, hogy több, mint 60-os pénzelvonást javasol az Európai Bizottság Orbán kormánya miatt Magyarországnak, és amikor Pintér belügyminisztériuma 8 tanárt kirúgott, mert demonstrálni merészeltek az oktatás jövőjéért, a Puskás Akadémia közösségi oldalán megjelent a hír: csapatépítő tréningen wellnesseznek a focistasrácok.

Emlékeztetőül, hogy a pumpa jogosan ment fel a hírt olvasván….

A magyar futball nem létező égiteste elvileg az NB I ezüstérmeseként a második legerősebb klub a sportágban, ehhez képest a miniszterelnök hobbicsapata 0-5-tel, kettős vereséggel esett ki a harmadik számú, már a nevében is lakossági sportot idéző nemzetközi kupából. Szóval tényleg el lehet képzelni, hogy milyen munka folyik akkor a többi klubban, de ez legyen az ő bajuk – írtuk 1 éve. A 2020-as pénzügyi beszámolók szerint napi 21 millió forint adomány érkezett a csapathoz Az állami cégek és az állami megbízásokon hizlalt „vállalkozók” egymás sarkát taposták a pénztárnál, hogy támogathassák a klubot.

Nem hallani arról, hogy a rigai sportiskola (vicc, de tényleg így hívták a riválist) elleni 0-5 után bármelyikük is visszakérné pénzét az „akadémistáktól.”

A csapat épül…..

“Az edzéseken kívül is együtt a csapat – a keddi edzések után a naphegyi Oxygen Wellnessben található Sunhill Bistróban remek hangulatban elköltött vacsorával kapcsolódtak ki NB I-es együttesünk játékosai és a szakmai stáb tagjai.”

Az, hogy a dőzsölést ki fizeti, nem nehéz megtippelni. Ön mennyit áldozna értük? Ne izguljon, nem várták meg a válaszát, elintézték okosban!