Nagy a készülődés Orbánéknál, mindkét férfiú is bevetésre készül Székelyföldön. A majdnem jubileumi, 29. rendezvényen a családfő a nemzeti összetartozás-tudat hevében Szenvedélyünk Tusványos! – mottó jegyében, míg a sarj visszafogottan Barátom, Jézus címmel nyilatkoztat ki.

Tusványos, az Orbán – Woodstock?

Orbán Gáspár közösségi oldala így promotálja az egyház-alapító-vezető hakniját:

- Hirdetés -

orbangaspar

Kicsit lejjebb görgetve kiderül, mit is keres ott a nemzeti Felház tulaja:

Orbán Gáspár: Barátom, Jézus.... - Tusványoson az Orbán-fiúk! 1

Törökország után

Tusványoson is együtt mutatkozik a két Orbán-fiú, ami arra enged következtetni, hogy vagy nagyon szeretnek kéz a kézben utazgatni és ha már így esik, kicsit prédikálgatni is főpapi minőségükben a híveknek, vagy a kis Orbán is kilép a politikai porondra és ezt apja nyomdokain haladva a fiatalok  beszervezésével kezdi.

Ha az Ön gyereke is ellátogat a rendezvényre, amit Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke az origo.hu-n egyszerűen csak úgy jellemzett, hogy:

“Nagyon jelentős időszakban rendezik meg az idei tusványosi szabadegyetemet, akkor, amikor a választás után belpolitikai stabilitás alakult ki, így Magyarország nemzetközi mozgástere kibővült, közben pedig megkezdődött a felkészülés a jövő évi európai parlamenti választásra ….”

akkor ne feledje az intelmek között – moss kezet, ne állj szóba idegennel, vigyázz a cuccaidra – felsorolni, hogy ne dőljön be mindennek, amit hall.

Orbánék legutóbbi apa-fia bulija:

Mit keresett az Orbán-gyerek Erdogánnál? – Felházpap, vagy focidrukker minőségében volt jelen?

Ízelítő a Felház-gyüliről:

Orbán Gáspár és a Felház élőben nyomja Pécsről

Az Orbán-gyerek Felháza külföldről támogatott szervezet – hoppá…!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét