Orbán Gáspár honvéd szolgálatra jelentkezett..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán Gáspár honvéd szolgálatra jelentkezett…..

Letette katonai esküjét Orbán Gáspár, Orbán Viktor miniszterelnök fia, eskütételén Orbán Viktor is jelen volt – írja a 444. Május eleje óta hallani pletykákat, ám a Szolnok TV június 7-én megjelent videójából most kiderült, hogy tényleg így van.

Hirdetés

Megvan mentve a haza!

A tudósításban Orbán Gáspárt és a miniszterelnököt egyáltalán nem említik, de a képsorokon mindkettejüket fel lehet fedezni.

Katonai eskütétel című összeállításukból egyértelműen látszik, hogy Orbán Gáspár is esküt tett Szolnokon 21 másik katonával együtt, miután elvégezték a Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár kiképző századának kiképző tanfolyamát. Az eskütételről a Honvédelmi Minisztérium honlapja is hírt adott, az általuk közzétett képeken sem Orbán Viktor, sem a fia nem látszanak.

A Szolnok Tv leírása szerint

a 22 honvéd kemény, különleges kiképzésen vett részt. A testnevelés mellett többek között tanítottak nekik katonai közelharcot, tájékozódást, valamint határvédelmi gyakorlat is szerepelt a programban, hiszen az illegális bevándorlás megállítása most ez egyik legfontosabb feladat.

Június 7-én a Honvédelmi Minisztérium oldala, a honvedelem.hu is beszámolt az eskütétléről. Gondosan úgy válogatták a képeket, hogy azokon se a miniszterelnök, se a fia ne látszódjanak, és a szövegben sem emlékeztek meg róluk. Ott az olvasható, hogy az esküt tett katonák

„Budapest, Debrecen, Szolnok, Szentes és Győr helyőrségekben állomásozó alakulatoknál kezdik majd meg szerződéses katonai szolgálatukat.”

Forrás

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.