Orbán Gáspár kitalálta a legjobb magyarázatot arra, hogyan lehet a bárhonnan szerzett pénzt legalizálni. Az apja büszke lehet tehetséges fiára és, ha a szükség úgy hozza, alkalmazhatja a nóvumot.
[mnky_ads id=”10551″]

Az ima pénzben kifejezhető ereje

Orbán kis-nagy fia a saját jogon adott interjút a Business Class Magazinnak, amiben leszögezte, hogy nem apukája, hanem a Mindenható az igazi főnök, és ők – tudtával – semmilyen rokonságban nincsenek.
[mnky_ads id=”10552″]
Sok újat nem árult el az általa vezetett, Felház névre keresztelt tömörülésről. Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a fiatalok azon csoportját célozzák, akik bizonytalanok az életükkel, jövőjükkel kapcsolatban. Nekik kínálnak társakat, társaságot társtalanságuk enyhítésére.

- Hirdetés -

Egy nagyon érdekes információ azért volt a beszélgetésben. Amikor a Felház finanszírozásáról mesélt, kikotyogta az eddig hallott legklasszabb magyarázatát annak, honnan kerítenek elő súlyos milliókat tanaik terjesztésére. Az ötlet annyira jó, hogy a továbbiakban a felmenője is alkalmazhatja, ha kicsit megszorongatják.

Katt ide a folytatásáért, ha kíváncsi ifjú Orbán barbatrükkjjére

[mnky_ads id=”10553″]

7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. mivel a csuhasok is a felsö politikai 2 millio reszei apucival fog egyutt logni vagy tepsibe rugdalozni az egesz pereputtyal

  2. Hogy nem a felettünk lévőhöz imádkoznak az biztos mer a M.O.L.ilyen marhasához valószínű hogy nem a nevét adja hanem a TAÓ-t.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét