Orbán Gáspár “másnapossága” 6 napig tartott? Kemény lehetett…..

Orbán – miniszterelnök fia – Gáspár Felháza március 15-én tartotta létzáró alkalmát, amit hála a “nem tudjuk kiknek” nem csak a közösségi oldalain, de plakátokon is meghirdettek. Nem tartozunk a vuduzottak közé, ezért nem tudhatjuk pontosan mi és hogyan történt a Tüskecsarnokban, de biztosan erősre sikerült a buli.

6 nap, 6 éjszaka….

Mivel a buli március 15-én este-éjjel volt, a tájékoztatást pedig március 21-én, csütörtökön tették közzé, ez tesók között is 6 x 24 órát jelent. A manóba….!

A Felház közösségi oldalán csütörtökön jelent meg az alábbi poszt:

Most kezdünk felocsúdni a pénteki történésekből…Köszönjük, hogy ennyien velünk voltatok a Felház Záróalkalmán!

Öröm az ürömben….

A következő poszt arról árulkodik, hogy nincs itt a vég….

Ugyan múlt héten a Felház a Záróalkalmát tartotta, Isten továbbra is munkálkodik.

Persze vannak másmilyen vélemények is

“(…) Menő kereszténynek lenni. Az a helyzet, hogy nemcsak Magyarországon, de nagyon sok helyen, főleg Amerikában vannak jelen ezek a karizmatikus jellegű keresztény mozgalmak. Ez divat. A popkultúra része. Menő. Vannak együttesek. Teljes közösségek. Minden van. Filmek, kultúra, rendezvények, bármi. Ez egy külön buborék. Van a széleskörű kultúra, ami alapvetően keresztény és vallásos a legtöbb helyen, és ezen belül vannak ezek a kisebb buborékok. Vannak az „öregek” úgymond, akik járnak a templomba, a zsinagógába, a székesegyházba vagy bárhova. És vannak ezek a menő fiatalabb mozgalmak.”

mondja: Kovács Judit, a Magyar Ateista Társaság és a Humanista Klub tagja, kiábrándult keresztény a 24.hu-nak  korábban adott nagyinterjúban:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük