Sorting by

×

Orbán Gáspár népünk “drága”, katonai büszkesége!

Hála a Fidesz médiumok tíz éves sujkolásának, a magyarok nagy része még mindig Orbán, vagy Gyurcsány lehetőségben gondolkodik, ha ezt egyáltalán lehet gondolkodási szintű agyműködésnek nevezni.

Ez egy több száz év óta így szocilalizált nép, akinek Orbán elmagyarázta, itt mindenki mekkora hős, mennyire szabadságharcos, a legokosabb a világon, akit nem ért meg a romlott Nyugat.

De mi visszük a Kereszténység fáklyáját a romlott sötétségben!

A megdicsért tehetségtelen, lusta, buta senki pedig ettől boldog lesz és megy az őt megértő Vezér után. A másik oldalon meg ott a Sátán, Gyurcsány Ferenc, aki Soros Györgynek egy brüsszeli transzvesztitával fenntartott kapcsolatából született gyermeke, a magyarság megrontója.

Popper Péter pszichiáter sokszor leírta,

“nincs beteg gyerek, csak beteg család, beteg szülök. A gyermek magatartása, életvitele pontosan tükrözi azt, hogy mit kapott otthon. Ha a lopás a családfőnek természetes, akkor a gyereknek se lesznek gátlásai e téren.”

Orbán Rasi

Szaros pelenkát hajigált Horvátországban, de már ő a magyar turizmus nagyasszonya, a fél szektor a zsebében, dönt pénzekről életről, halálról. A divatszakma is a lábai előtt hever, barátnőjének cége milliárdos támogatásokat kap az államtól. Meg arab politikusokkal tárgyalt. Hogy miről, azt nem tudni. De a királyi dinasztiát képviselte nyilván. Ja, meg svájci magánegyetemen tanulta a turizmus szakmát, ahol több mint 15 millió a tandíj.

Orbán Gáspár

facebook oldalán 2017-ben látható volt egy kép, amin a Koránt tanulmányozza imaszőnyegen. Miközben az apja folyamatosan a muszlim migráncsok ellen uszít. Na ekkor látta úgy a vezér, hogy be kell avatkoznia. A gyereket a kereszténység felé terelte, majd kivette a közösségből és hogy “embert faragjon belőle”, katonának adta. Most megtudhatjuk azt is, hogy az angol Sandhurst Royal Military Academyán vagyis a Királyi Katonai Akadémián tanult 2019-ben. Az ösztöndíját a magyar minisztérium fizette, ami közel 40 millió forint is lehet. Királyok, sejkek gyerekei járnak ide. Itt végzett az angol királynő két unokája, Harry és Vilmos herceg is.

Erről az jutott az eszembe,

hogy pl. a pécsi jogi karon volt év, amikor Orbán bosszúból egy államilag fizetett hallgatói helyet sem engedélyezett, mert a pécsi egyetemet Gyurcsány fészeknek tartotta. Érted? Mindenkinek tandíjat kellett fizetnie, kivétel nélkül! Most is csak néhány helyet finanszíroz az állam évfolyamonként.

De Orbán Gáspár sok milliós ösztöndíját mi fizetjük az adónkból, közpénzből. De mit lehet tenni, ha egyszer ilyen tehetséges ez a család! Biztos a felcsúti levegő teszi!

Mindeközben Gyurcsány lánya egy szegényeket segítő alapítványnál dolgozik, Iványi Gáboréknál. A fia meg kórházban beteghordó a tanulás mellett. Gyurcsány miniszterelnökként nem vette fel a fizetését, hanem egy gyereket segítő alapítványnak utalta. Orbán az egész  ország fizetését elveszi és berakja a saját, meg a maffia klán zsebébe! Közben királyi dinasztiát alapít!

 

drog

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.