Városi kurír
A napi fontos.

Orbán-gömböc napi menüje

Egy nap alatt két nemzeti-cucc sikeredett

0 679

Orbán Viktor a legújabb közlöny tanulsága szerint saját felügyelete alá vonta a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaságot és a debreceni autóipari központ (BMW) fejlesztését.

A felügyelő…

Miután a minap minden következmény nélkül kijelenthette a miniszterelnök szájaként funkcionáló Havasi Bertalan, hogy Orbán többmillióra rúgó, kenőpénznek is beillő juttatást fogadott el egy barátjától, aki zsíros üzleteket kap a magyar kormány jóvoltából, szinte semmiségnek tűnik, hogy az aktuális közlönyben megjelentek szerint Palkovics László kormánybiztosként felel a debreceni autóipari központ, illetve környezete gazdasági, oktatási és kulturális fenntartható fejlődéséért, ami nem más, mint a BMW júniusban bejelentett gyárkomplexuma Debrecenben.

A kormánybiztos tevékenységét a miniszterelnök irányítja.

A város melletti 400 hektáros területen a legmodernebb autóipari gyártási technológiákkal, egy gyártósoron állítanak elő hagyományos és elektromos meghajtású autókat.

Tovább is van….

Lázár János pedig kormánybiztosként felel a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság által ellátott állami feladatok koordinálásáért. 

Itt is van egy kitétel:

A kormánybiztos tevékenységét a miniszterelnök irányítja, munkáját a Miniszterelnöki Kormányiroda segíti.

Ha nem lenne gyomorforgató, azt is mondhatnánk, hogy “ügyes”! És még csak szerda reggel van….

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ