Orbán: ha én vagyok az ellenzék is, akkor ki ellenem?! - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán: ha én vagyok az ellenzék is, akkor ki ellenem?!

Orbán azt játssza régóta, ha ő maga az ellenzék is egyben, akkor senki se fogja legyőzni. Ott az MSZP, amit Puchal kezdett dróton rángatni és ez tart ma is. Az előválasztás maximálisan megmutatta, hogy az MZP-t támogató MSZP egy gyenge báb. Ott volt az LMP, amit Schifferen keresztül vitt csődbe és azóta se tért magához. A Jobbik szélsőjobbos részét sokáig pénzelte, zsarolta. Orbán most már Huxit pártot alapíttatna a kilépett és szexuális kaland miatt zsarolt Volner Jánossal. A Mi Hazánk viszi most a hivatásos szélsőjobb szerepet, persze jó pénzzel megtámogatva stb.

Hirdetés

Orbán legszebb munkája pedig az előválasztás meghekkelése volt

Kitervelte, hogy olyan ember kell, aki kellően nárcisztikus pszichopata, ezért elhiszi magáról, hogy ő a magyar Messiás. De nem lehet mögötte erős csapat, mert akkor még visszafognák a romboló dühöngését. Ennek pontosan megfelelt MZP, aki maga mondta magáról, hogy a legelhivatottabb fideszes volt korábban. Már csak Gyurcsányozni kellett hangosan és meg is lett a hibbantak tábora a lelkes SZDSZ hullákból is. Az eredményt látjuk.

Most pedig MZP bejelentette, hogy megalapítja a Civilek Párját!

Nyugi! Hódmezővásárhely fejlődni fog a következő négy évben. Dőlni fog a lé a kormányzattól. Megfizetik az árulókat busásan. A politikai nulla, egyben hulla MZP pedig címlapon lesz mindig a hülyeségeivel, mert ez kell a szélhámos nárcizmusának. Szóval itt egy látszatdemokrácia van. Ennek egyetlen hiteles és erős támadója a DK Gyurcsánnyal az élen. Őket nem lehetett bedarálni. Ezért aztán nyírni kell minden eszközzel.

A magyar történelemnek nem a legtisztább, legszebb részében élünk. Ez jutott.

Meg egy csomó gerinctelen, gondolkodni képtelen, elhülyített polgártárs. Meg akiket megvesz a rendszer. Kit öt kg krumplival, kit kórház igazgatói- vagy bírói székkel. Mindegy. A lényeg, ha a Fidesz van mindenhol az államszervezetben, akkor csak lehetetlennel határos esetben lehet választáson legyőzni. Mert az erdélyi barnamedve a szaros wc papírját postán elküldve is szavazhat a magyar választáson. A londoni magyar viszont csak arra kijelölt helyen és csak személyesen. Ha akar utazni ezért pár száz kilométert Londonba.

Kertész Ákos óta tudjuk, hogy “a magyar genetikusan alattvaló.” Ez még sokáig így lesz.

Fotó: Cseri László

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.