Orbán hagyja elúszni a foci EB-rendezést, vagy Covid-csúcs idején nézők előtt játszatja a meccseket? Ki melyikre fogadna?

Nagy lehet a dilemma Orbán miniszterelnök fejében, – vagy mégsem?- hiszen arról kell döntenie, hogy az olyannyira áhított és már a markában érzett lehetőséget baltázza el, hogy regnálása alatt lehet -ha többedmagával is-  Magyarország foci EB-meccsek helyszíne, vagy a Covid járvány dandárján felelős államférfinak álcázza magát és lemond a tisztességről.

A bibi…

Budapest a portugál, a francia és a magyar válogatottat fogadhatja az Eb-n, valamint az egyik nyolcaddöntőt is Magyarországon tartanák meg.

Mind a 12 rendező városnak garantálnia kell, hogy nézőket engednek be a stadionokba, mondta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Alexander Ceferin az idénre halasztott Európa–bajnokságról a Skysportsnak

-írja a Telex.

Az idén júniusban kezdődő Európa Bajnokságot 12 város, többek között Budapest, London, München és Szentpétervár rendezik

A helyi labdarúgó szövetségeknek április 7-ig kell jelezniük az UEFA felé, hogy mennyi nézőt tudnak beengedni a stadionokba. Ha valamelyik város nem tudja garantálni, hogy nézők előtt tudja fogadni a csapatokat, attól elvehetik a rendezés jogát. Az UEFA végrehajtó bizottsága április 19-én ül össze, hogy meghatározza az idén nyári EB kereteit.

Budapest a portugál, a francia és a magyar válogatottat fogadhatja az EB-n, valamint az egyik nyolcaddöntőt is itt tartanák meg.

A magyar válogatott Franciaországgal, Portugáliával és Németországgal került egy csoportba.

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük