Orbán hagyja elúszni a foci EB-rendezést, vagy Covid-csúcs idején nézők előtt játszatja a meccseket? Ki melyikre fogadna?

Nagy lehet a dilemma Orbán miniszterelnök fejében, – vagy mégsem?- hiszen arról kell döntenie, hogy az olyannyira áhított és már a markában érzett lehetőséget baltázza el, hogy regnálása alatt lehet -ha többedmagával is-  Magyarország foci EB-meccsek helyszíne, vagy a Covid járvány dandárján felelős államférfinak álcázza magát és lemond a tisztességről.

A bibi…

Budapest a portugál, a francia és a magyar válogatottat fogadhatja az Eb-n, valamint az egyik nyolcaddöntőt is Magyarországon tartanák meg.

Mind a 12 rendező városnak garantálnia kell, hogy nézőket engednek be a stadionokba, mondta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Alexander Ceferin az idénre halasztott Európa–bajnokságról a Skysportsnak

-írja a Telex.

Az idén júniusban kezdődő Európa Bajnokságot 12 város, többek között Budapest, London, München és Szentpétervár rendezik

A helyi labdarúgó szövetségeknek április 7-ig kell jelezniük az UEFA felé, hogy mennyi nézőt tudnak beengedni a stadionokba. Ha valamelyik város nem tudja garantálni, hogy nézők előtt tudja fogadni a csapatokat, attól elvehetik a rendezés jogát. Az UEFA végrehajtó bizottsága április 19-én ül össze, hogy meghatározza az idén nyári EB kereteit.

Budapest a portugál, a francia és a magyar válogatottat fogadhatja az EB-n, valamint az egyik nyolcaddöntőt is itt tartanák meg.

A magyar válogatott Franciaországgal, Portugáliával és Németországgal került egy csoportba.

3 hozzászólás

 • Avatar
  2021.03.17 - 21:16
  Közvetlen hivatkozás

  Ha itt nézők előtt meccs lesz,akkor teljesen biztos,hogy orbánt kinyúvasztják. Szerencsére többen vagyunk ebben az országban fociutálók,mint focibuzik…

  Válasz
 • Avatar
  2021.03.17 - 22:16
  Közvetlen hivatkozás

  Mar a masodik hullam is attol lodult meg, hogy megtartottak a sehol mashol nem bevallalt, 20 000 fos meccset Pesten – sajnos, a virus felfutasi adatai azt mutatjak, hogy ezutan a meccs utan “lobbant be” a virus! Viszont nem ertem azt sem, hogy az UEFA ilyen jarvanyugyi mutatok, az ujfajta mutaciok radikalis terjedese ellenere is ragaszkodik a nezos meccsekhez! Vajon mi viszi ra oket ilyen dontesre? Nagyon remelem, hogy megmentik a magyarokat ettol a gyakorlo elmebetegtol es az o hulye focibuzisagatol – tegye vegre a dolgat, ha nehezere is esik, kulonben raeg a HAZAARULO titulus… (Bar tolem ezt mar letorolhetetlenul kierdemelte!)

  Válasz
 • Visszajelzés: Farkasházy Tivadar: Orbán biztos nem járt Izraelben a panaszfalnál, mert az tuti rádőlt volna! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük