Csak nem gondolják komolyan, hogy ahol ennyi ember jószántából összejön, azt kihagyja a Fidesz-kommunikáció! Nem hiába dobta meg a Rogán-képződményt plusz közmilliárdokkal a kedves vezető, megszolgálják a jóindulatot. A fellépések közti szünetekben óriáskivetítőkön emlékeztetik a fesztiválozókat arra, hogy 30 éves a rendszerváltás.


2 Orbán között némi koncert….

Amíg épp nincs koncert, a szerdán indult VOLT Fesztivál nagy-színpadán 7-8 percenként letolják a kormány hivatalos kis videóját. Meglepő reklámsporttal találkozhat az idei VOLT Fesztivál közönsége a nagy-színpadnál: a koncertek között Orbán Viktor híres –  beszédének egy része hallható, amit Nagy Imre újratemetésén mondott el – számolt be róla az Index. Tudják, ez volt az, amikor szerényen bevállalta, hogy az Ő szavára vonult ki a teljes szovjet hadsereg.

A portál videót is közölt erről:

7-8 percenként, hogy bevésődjön…..

Arról a beszédről van szó, amiben Orbán a szovjet csapatok kivonulását követelte, ezt hallhatják tehát a fesztiválózok, ráadásul nem is egyszer: 7-8 percenként ismétlik. A portál emlékeztet rá, hogy ugyanezt beszédet a TV2 és az állami tévé is lejátssza, most pedig a szerdán kezdődött VOLT Fesztiválon is találkozhat vele a hallgatóság.

A VOLT Fesztivál szervezői az Index-szel azt közölték,

„megállapodásuk van a Terror Házával, a 30 évvel ezelőtti eseményekre”,

és a különböző filmek, bejátszások

„az óriáskivetítőn rotációban mennek, ugyanolyan sűrűséggel”,

amiből a rendszerváltás évfordulójáról szóló bejátszás sem lóg ki.

A történelmi évfordulós évadért Schmidt Mária kormánybiztos, a Terror Háza igazgatója felel – tette hozzá a portál.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét