Orbán három éve még azt kérte az ENSZ-től, hogy vezessen be világkvótát

Ma pedig már azt mondja a pávatáncos, hogy az ENSZ a Soros-tervet hajtja végre, a menekültkvóták pedig megsemmisítik az európai civilizációt.

Miután Orbán Viktor külön kvótanépszavazást tartott

és azóta is hetente elmondja, hogy nem fogadunk be senkit, nemrég elindult a ENSZ-et megállító plakátkampány, amelyből mindenki megtudhatja, hogy az ENSZ arra akarja rávenni hazánkat, hogy fogadjon be migránsokat. (Ez amúgy egyáltalán nem igaz.)

Ezen a ponton érdemes felidézni azt a beszédet, amelyet Orbán Viktor úgy 2 és fél éve, 2015 szeptemberében mondott el az ENSZ Közgyűlésén. Ekkor még úgy gondolta, hogy a „migránsokat” egy „világkvóta” szerint kell befogadnia az országoknak. Orbán szerint Európa nem lesz képes egyedül viselni az általa népvándorlásnak nevezett folyamat terhét. „Ha nem lesz változás a jelenlegi trendekben, Európa destabilizálódni fog” – jósolja Orbán, majd az ENSZ vezetőjéhez fordul:

„Ezen tények alapján arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként.”

Az egész beszéd meghallgatható Orbán Viktor Facebook oldalán:

Orbán akkor még azt is mondta, hogy “a keresztény hozzáállás nem tűr meg semmilyen muzulmánellenes politikát”.

(Forrás: 444)

Kapcsolódó:

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa beolvasott Orbánnak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük