Orbán hátára kanyarítja a katari-logós hátitatyót és már röpül is “díszvendégkedni” – Így spórol Ő

Naívan arra gondolhatott volna az ember, aki komolyan veszi, amit Orbán Viktor a “mindenkinek hozzá kell járulni a maga módján a megszorításokhoz”-dumáját, hogy az élőben való focinézés ebbe a kategóriába tartozik még Magyarország első számú közszolgájának is. Nyugiban leülhetne az otthon “Kékese” elé és szotyimajszolás közben drukkolhatna a kiválasztott csapatnak. De nem!

Katar-logós hátizsákhoz katari díszvendégség dukál….?

Ahogy arról beszámoltunk, a tárgyaihoz kevéssé hűséges miniszterelnökünk táskát váltott, a jelenleg aktuális a katari focivilágbajnokságra csábítja azokat, akik meglátják az előljáró hátsó felét.

Ha már hozzájutott, nem fél használni, így miután elsöpörte a benzinársapkát, demonstratív látogatást tett a Mol-nál az adóelvonás után, megvétóztatta az EU-ban az aktuális megvétózni valót, kiengedi a gőzt és

“amikor az ideje engedi hivatalos vendégként, a FIFA meghívottjaként részt fog venni a vb-n”.

Tudta?

Autóval a túra:

  • Távolság: 4921 km (3058 mi)
  • Vezetési idő: 2 Nap 9 Óra
  • Átlagsebesség: 86.3 km (53.6 mi) /h

Teljes üzemanyag-fogyasztás és költség: 344 L|240.000.- Ft

Repülővel “normál embernek”

Repülési távolság: 3739 km (2323 mi)
Repülési idő: 4 óra, 40 perc ( 800/km/h)

Ára/fő:

Ismerve a miniszterelnök utazási szokásait feltehető, hogy nem a menetrendszerinti repülést választja majd magának és a sleppnek.

…és most jöjjön a hír!

Orbán Viktor jövő héten Dohába utazik, hogy megnézze a most zajló FIFA Labdarúgó-világbajnokság elődöntőit és döntőjét

– erről őexcellenciája Abdulla bin Nasser Al-Dosari, Katar állam budapesti nagykövet beszélt országa nemzeti ünnepének alkalmából tartott eseményen a Marriott Hotelben. Az esemény díszvendége Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt, aki rövid beszédet is tartott.

A katari foci-vb hivatalos menetrendje szerint december 13-án kedden kezdődnek az elődöntők, a bronzmérkőzés december 17-én, szombaton lesz, míg a döntő december 18-án, vasárnap.

Pin It on Pinterest