Orbán haverja Jézus, aki naponta 4-5-ször szól le neki és elnézi, ha néha mocskos…..

Orbán Gáspár nem adja alább a nagyot mondó ősénél, odáig fajult, hogy “Jézus a barátom!” címmel tartott kinyilatkoztatást Tusványoson. A Felház nevű képződmény atyjaként tisztelt miniszterelnök-gyerek nem egyedül ment a rendezvényre, jó terepnek ítélte a térítésre, így vitt a tagok közül is.

Szex csak papírral!

A 26 éves egyházfő mesélt a kezdeti éveiről, amikor nem vette komolyan a hitéletet, néha elmormogott egy-egy imát, de ahhoz mindenképpen igyekezett igazodni – miért pont ehhez? – hogy a gyengébbik nemmel csak kokettált, de ritkán létesített szexuális kapcsolatot. Nem tudni, hogy az alkalom hiánya, a félszegsége vezette pont ennek a parancsolatnak a komolyan vételére, de ez a magánügye, nem is értjük, miért említette. Arról nem beszélt a Felház fura ura, hogy tervezi-e a nősülést.

Orbán Gáspár: Barátom, Jézus…. – Tusványoson az Orbán-fiúk!

„Nem az határozza meg az életedet, hogy hány embernek adtad oda magad, hány férfival vagy nővel voltál bulikban.”

Aktualizálandó a helyszínhez megjegyezte, hogy megélte azt is, hogy Isten akkor is szereti,

„amikor mocskos volt”,

és azóta

„nem szabályok követésén keresztül, hanem szabadon éli meg a hitét. Jézus ma ott lenne bent az emberek között, ott lenne, ahol hánynak a részegek, házasságot törnek a házasságtörők, ahol drogot fogyasztanak”,

Orbán Gáspár saját súlyát emelendő elmondta, hogy egy nappal korábban egy debreceni csarnokban volt Felház-gyűlés, és csak azon a napon négyszer-ötször szólt hozzá az isten.

Csodák pedig vannak….. állítja az igazmondó-sarj

(forrás: 444.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük