A Kedves Vezető pénteken megint orbitálisat hazudott rádiós locsogásában. Azt mondta, hogy Magyarország nem fogad be egy bevándorlót sem. A valóság ezzel szemben az, hogy miközben gyűlöletkampányt folytatnak a legális menekültek ellen, ezrével hozzák be komoly ellenőrzés nélkül a fizetős migránsokat. Jöhet akár az Oszama bin Ladent pénzelő szaúdi milliárdos és az ukrán maffiózó is.

Bő fél éve már megírtam, hogy a Fidesz sunyi módon hozza tömegével a bevándorlókat, de mint tudjuk, bár az internet nem felejt, az olvasó viszont mégis. Orbán hazudozása miatt ráadásul ez most aktuálisabb mint valaha.

- Hirdetés -

Egyetlen párt akar illegális migránsokat befogadni: a Fidesz

Sőt, ez a párt beengedte még azt a szaúdi milliárdost is, aki a történelem egyik leghírhedtebb terroristáját, Oszama bin Ladent pénzelte. Hát persze, hiszen ő Orbánékkal ugyancsak üzletelt… A Centrális Erőtér beengedi még az ukrán maffiózókat is, csak éppen az igazi, ellenőrzött, legális menekülteket nem. Azok közül egyet sem.

Mivel a kormányzati hazugsággyár naponta ömleszti ránk gyűlöletkampánya ordas hazugságait, kénytelen vagyok megismételni néhány igazságot, amit már én is leírtam párszor. Aztán majd arra is kitérek, hogy Orbán kiket enged, sőt, csábít be.

Először is a menekültek nem migránsok, pláne nem illegális migránsok (magyarul illegális bevándorlók). A bevándorló (migráns) ugyanis szabad akaratából kel útra, többnyire gazdasági okból, a jobb élet reményében. A bevándorló lehet törvényes is, ha szabályosan, némi adminisztratív munkával beengedik, vagy illegális, ha vízum nélkül átkúszik a zöld határon, mint például az én nagyszüleim a Partiumból, Trianon után.

A menekült viszont kényszerből hagyja el otthonát. A terroristák, a tömeggyilkosságok, népirtások vagy pusztán a háború elől menekül. Menekülni a gyilkosok, a terroristák elől nem törvénytelen. Az európai értékrend és a nemzetközi jog szerint kötelező segíteni őket.

Az, hogy a magyar kormány propaganda-kampányaiban összemossa a terrorizmus áldozatait és a terroristákat, rendkívül gusztustalan hazugság. A terroristák persze elrejtőzhetnek a menekültek között is, de ez egyrészt nem jellemző (menekültként utazni macerás), másrészt a terroristák akkor is utaznának, ha nem lenne menekültválság – üzletemberként, turistaként, vagy éppen letelepedési kötvény vásárlójaként. Az európai merényletek elkövetői ráadásul általában nem most jöttek a Közel-Keletről, hanem többnyire itt születtek, itt nőttek fel és például belga állampolgárok.

A terrorizmust egy vallással – az iszlámmal – is hazugság összemosni. Először is a menekültek egy el nem hanyagolható része nem muszlim, hanem keresztény, jazidi vagy egyszerűen világias. De ha másképpen muszlim, mint az Iszlám Állam terroristái, az is elég ok a lemészárlására. A terroristák legtöbb áldozata Szíriában, Irakban és a környéken éppenséggel muszlim. A terroristák egy radikális, őrült szekta hívei.

Miről szól a kormány most újabb fokozatra kapcsolt gyűlöletkampánya? Arról, hogy Brüsszel és persze a háttérből Soros most ránk akarja kényszeríteni a kvótát. Miről is van valójában szó? Arról, hogy 1294 ellenőrzött, legális menekültet kellene ideiglenesen befogadni, az unión belüli teherelosztás részeként. Nem illegális migránsokat, nem nagy tömegeket és pláne nem terroristákat. Erről a kormány hallani sem akar, nem tartja be a szabályokat és azt kockáztatja, hogy az országnak uniós szankciókat kell elviselnie.

Újabb fokozatra kapcsolt a gyűlöletkampány

Miközben megy az őrjöngés 1294 menekült miatt, Orbán és sleppje ezrével engedi be az országba – és ezzel az Európai Unióba – a gazdag bevándorlókat, akik letelepedési kötvényt tudnak venni. Különösebben nem is ellenőrzik, kik ők. Az a fontos, hogy fizessenek a bizniszben érdekelt, jórészt homályos offshore hátterű cégeknek, amelyek árulják a kötvényeket. Persze, hiszen az így keresett százmilliárdokból bizonyára bőven jut a Fidesz vezérkarának is.

Ne feledkezzünk meg a szaúdi milliárdosról, Ghaith Pharaonról sem, aki még azt is megtehette, hogy a Kedves Vezető otthonának közelében vásároljon egy villát. Sőt, azért kapott vízumot, hogy Orbán Viktorral találkozhasson. A magyar hatóságokat nem zavarta, hogy Pharaont pénzmosás és terrorszervezetek finanszírozása (!) miatt 25 éve körözte az FBI és az Interpol. Még a hírhedt Oszama bin Ladent is pénzelte. Ezért kérdezte azt annak idején egy szocialista képviselő, hogy „bármilyen bűnöző számára belépőjegy Magyarországra, ha a miniszterelnökkel vacsorázik?” Azért az igazság az, hogy nem csak egy vacsiról volt szó. Mert Ghaith Pharaon üzletelt is Orbán környezetével. Mészáros „Stróman” Lőrinccel is találkozott…

Nem csak a letelepedési kötvények jelentenek kiskaput az unióba, hanem a honosítás is. Ukrajnában külön iparággá nőtte ki magát az üzletelés a magyar állampolgársággal, és százával szerezték meg a szabad utazást lehetővé tevő papírokat olyanok is, akik erre egyáltalán nem is voltak jogosultak. Az ukrán maffia állítólag igénybe is vette ezt a szolgáltatást… Monok korábbi polgármestere például csaknem hatszáz ukrán állampolgárnak segített pénzért cserébe kedvezményes eljárásban magyar állampolgárságot szerezni.

Volt persze vízumgyár Moszkvában is, ott Kiss Szilárd irányította a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő üzletet. Ezerszámra adtak ki Moszkvában vízumokat olyanoknak, akik aztán többnyire nem is Magyarországon léptek uniós területre. A vízumgyár lelepleződése után az oroszországi vízumkiadást olyan magáncégeknek szervezték ki, amelyekhez a Fidesz-közeli nagyvállalkozók mellett, még a lebukott agrárdiplomatának szintén köze volt. Kiss Szilárdot a lebukása után is megvédte a Párt…

Szóval, valójában ki is az, aki gyanús embereket akar betelepíteni illegálisan az országba? Hát nem Soros, hanem bizony Orbán, meg az ezzel jól kereső haverjai.

Eddig idéztem a korábbi írást, amit most ki kell egészítenem, mert készül a „Stop Soros”, amely szerint a külföldről származó bevétel 25 százalékának befizetésére köteleznék a migránspártinak bélyegzett szervezeteket, sőt, még idegenrendészeti távoltartással is fenyegetik őket.

Csak kérdezem: akkor elvonják a Fidesz letelepedési kötvényes milliárdjainak negyedét? És Orbán G. Viktornak megtiltják, hogy nyolc kilométerre megközelítse a határt?

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Orbán hazudik: pont a Fidesz hoz be pénzért veszélyes migránsokat

    és akkor most tegye fel a kezét az, aki meglepődött.

  2. Az a baj,hogy ezt már régóta tudja a magyarok 70%-a Akik nem tudják,azok a most született gyerekek,bölcsisek,ovisok,alsó tagozatos iskolások,elmeosztályon évek óta sínylődő betegek Tudja az ország háromnegyed része. Mire megyünk vele? Feljelentjük mindannyian? Polttal jókat röhögve vissza dobják. Áderhez fordulunk,mert még is csak Ő az ország elnöke.Na Ő nem mosolyog,de Ő is vissza dobja.Minden létezhető törvényt,amit ilyenkor alkalmazni lehetett volna,megszüntettek,átírták,vagy pont a feljelentő lehet az aki börtönbe kerül,mert ilyet egy ország Miniszterelnökéről még feltételezni is felségsértés. Ezt hívják Ördögi körnek? Esetleg az örökké megoldatlan ügyek közé kerül? Ráadásul ez a rengeteg törvénytelen disznóság közül csak 1.Ezen kívül még van rengeteg! Ha csak LÖLŐ napi szinten minden nap új tendert nyer,vagy új céget vesz,vagy új céget alapít,Új kastélyt vásárol 365nap van egy évben.Jó! Karácsonykor,szilveszterkor,húsvétkor nem vásárol,nem vesz,nem ad el semmit.A lelkét minden nap az ördögnek,de szerintem neki ilyen soha nem volt.

  3. Tudtok már olyanról, hogy azok az emberek már elkövettek valahol terrorakciót? Vagy csak félelmet akartok kelteni?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét