Orbán: Helló Brenzo, hogy vagy?

Kedd hajnalban felgyújtották a KMKSZ központi irodáját Ungváron. Orbán Viktort intim pillanatában kapta lencsevégre egy odarendelt “szemfüles”, pont, amikor „Brenzóval” egyeztet telefonon a kormányülés előtt.

Helló Brenzo!

Kedd hajnalban ismeretlen elkövetők betörték a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) Ungvár központjában található székházának az ablakát, és robbanószerkezetet vagy gyújtópalackot dobtak az épület belsejébe. A keletkezett tűzben teljesen megsemmisült az iroda három földszinti helyisége.

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155993776626093/

Erre reagált a magyar kormány feje egy spontán telefonbeszélgetésben, amit ki is tett a közösségi oldalára. Pénzt, fegyvert, paripát ígért saját nevében, majd kissé zavartan hozzátette, hogy azért ezt még megbeszéli, de tuti a dolog.

Az eset február elején történt, akkor Brenzovics László, a KMKSZ elnöke, az ukrán parlament képviselője az MTI-nek telefonon megerősítette, hogy garázda cselekményt követtek el a KMKSZ ungvári székháza ellen a hajnali órákban. Az épületben komolyabb kár nem keletkezett.

Félreértés ne essék, természetes, hogy segíteni kell. A Magyar állam ki kell álljon az ungváriak mellett. Mi, mindannyian, nem Orbán, nem a kormány, nem a Fidesz vezetői. Ez nem a kampány része, ez a természetes viselkedés.

Molotov-koktélt dobtak egy kárpátaljai magyar szervezet irodájára

Néhány reakció:

“Szeretünk Orbán Viktor meletted vagyunk hajrá Fidesz!!! csak igy tovább ne foglalkozzon a sok bunko néppel mert nekik semi sem tetszik bármit is csinál Uri embernek is születni kell és Ön az egyik igazi uri ember minden tiszteletem az öné ❤”

“KÖSZÖNJÜK miniszter Elnök úr!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ Magyarország Hajrá magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

“Köszönjük Miniszterelnök Úr, hogy Kárpátalja számíthat Önre, hogy még erre is futja a drága idejéből, miután egész Európát is megmentette, a kultúrájával, kereszténységével együtt, a Soros által felbérelt civilek migráns inváziójával szemben!”

“Te madár itthon osztogassad a pénzt a rosseb enné le azt a pelikán fejedet a seggnyalóiddal együtt????????????”

“Ő a Mi államférfiúnk!Veled vagyunk Viktor!Minden körülmények között.Hajrá Magyarok!!!”

Felgyújtották Ungváron a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség irodáját

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük