A Várkert Bazár környékét, ahol Orbán Viktor mindannyiunk regnáló miniszterelnöke kizárólag kormánybarát meghívottak előtt mondja el értékelését magáról. Reggelre kordonnal zártak el a villamos sínektől több száz méter hosszan.


Frissítés!

Hétpontos családvédelmi akciótervet jelent be:

  1. Bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását. Minden 40 év alatti nő 10 millió összegű kedvezményes kölcsönben részesül.
  2. Bővitik a csok kedvezményes hitelét. 
  3. A második gyermek születésekor 1, harmadik 4 millió forintot, minden további gyereknél 1-1 millió forintot vállal át a kormány a szülők jelzálog-hiteléből.
  4. Azok az asszonyok, akik legalább négy gyereket szültek, életük végégig mentesülnek az szja fizetése alól.
  5. Elindítják a nagycsaládosok autóvásárlási programját. 2 és fél millió vissza nem térítendő támogatást ad a kormány.
  6. Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást. 21 ezer új férőhelyet ígér 3 év alatt. 2022-ben minden szülő bölcsődébe viheti a gyermekét.
  7. Bevezetik a nagyszülői gyed-et.

——————————————————————————————————————————————————————————-

A beszéd első szakasza után joggal állíthatjuk, hogy az eddigi beszédek “csak” semmitmondó, uszító szózuhatagok voltak, ez a mostani viszont szégyenletes

ÉLŐ: Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde a Várkert Bazárban

Gepostet von Blikk am Sonntag, 10. Februar 2019

Kordon, busz-barikád… Mitől fél?

A kordonon belül biztosított: sok a sárga mellényes biztonsági ember. De hogy biztosra menjenek, fehér buszokkal állták el a Várkert Bazár bejáratánál az útszakaszt.

Délután négykor kezdődik a pártok tüntetése a Várban, a Szent György téren, Orbán Viktor irodájának közelében, ahol ma minden bizonnyal csak a személyzet tartózkodik – részükről vonulásról egyelőre nem tudunk, habár ez a helyszín is igen közel van a Várkert Bazárhoz.

Tüntetők vonulnak a Hősök teréről a Lánchídhoz, majd csatlakoznak az ellenzéki tüntetéshez. Élőben a Mércén!Szöveges percről percre közvetítésünket ide kattintva olvashatjátok: https://merce.hu/2019/02/10/orban-evet-ertekel-valaszul-tuntetnek-budapest-tobb-pontjan-percrol-percre-a-mercen/

Gepostet von Mérce am Sonntag, 10. Februar 2019

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét