Sorting by

×

Frissítve!!!! Orbán hivatalosan hermetikusan lezárt évértékelője élőben!

A Várkert Bazár környékét, ahol Orbán Viktor mindannyiunk regnáló miniszterelnöke kizárólag kormánybarát meghívottak előtt mondja el értékelését magáról. Reggelre kordonnal zártak el a villamos sínektől több száz méter hosszan.

Frissítés!

Hétpontos családvédelmi akciótervet jelent be:

  1. Bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását. Minden 40 év alatti nő 10 millió összegű kedvezményes kölcsönben részesül.
  2. Bővitik a csok kedvezményes hitelét. 
  3. A második gyermek születésekor 1, harmadik 4 millió forintot, minden további gyereknél 1-1 millió forintot vállal át a kormány a szülők jelzálog-hiteléből.
  4. Azok az asszonyok, akik legalább négy gyereket szültek, életük végégig mentesülnek az szja fizetése alól.
  5. Elindítják a nagycsaládosok autóvásárlási programját. 2 és fél millió vissza nem térítendő támogatást ad a kormány.
  6. Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást. 21 ezer új férőhelyet ígér 3 év alatt. 2022-ben minden szülő bölcsődébe viheti a gyermekét.
  7. Bevezetik a nagyszülői gyed-et.

——————————————————————————————————————————————————————————-

A beszéd első szakasza után joggal állíthatjuk, hogy az eddigi beszédek “csak” semmitmondó, uszító szózuhatagok voltak, ez a mostani viszont szégyenletes

Kordon, busz-barikád… Mitől fél?

A kordonon belül biztosított: sok a sárga mellényes biztonsági ember. De hogy biztosra menjenek, fehér buszokkal állták el a Várkert Bazár bejáratánál az útszakaszt.

Délután négykor kezdődik a pártok tüntetése a Várban, a Szent György téren, Orbán Viktor irodájának közelében, ahol ma minden bizonnyal csak a személyzet tartózkodik – részükről vonulásról egyelőre nem tudunk, habár ez a helyszín is igen közel van a Várkert Bazárhoz.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.