A miniszterelnök reklámarcnak állt a tokaji vízisportcentrum délelőtti átadása után, amikor betért a 2017-ben az év legjobb vidéki éttermének választott vendéglátó egységbe és azt íziben posztoltatta is közösségi oldalára. Szegény Orbán, még evés közben is az ország gondjai nyomhatják a vállát, legalábbis ez tükröződik az arcáról.

[mnky_ads id=”10551″]

Volt nagy meglepetés az “Anyukám mondta”-ban!

Megállt a kanál az encsi Anyukám mondta étterem vendégeinek kezében csütörtök délben, de a személyzet is jócskán meglepődött, amikor egyszer csak belépett az ajtón a miniszterelnök.

[mnky_ads id=”10552″]

“Köpni-nyelni nem tudtunk”  –

számolt be a hvg.hu-nak az étterem egyik munkatársa, amikor felhívtuk, miután csütörtök kora délután egy ott készült fénykép bukkant fel Orbán Viktor Facebook-oldalán.

Orbán Viktor – mint kiderült – a tokaji vízisportcentrum délelőtti átadása után éhezett meg stábjával együtt. Egy hölgy nevére foglaltak asztalt, így a helyiek eltátották a szájukat, amikor Orbán Viktor lépett be az ajtón.

A Facebook-oldalra feltöltött képen nem látszik, hogy mit eszik a gyakorlatilag bárhol, bármibe örömmel belekóstoló miniszterelnök – a tányérja a hely jellegzetes bora és egy ásványvíz takarásában van az asztalon –, de az étterem tájékoztatása szerint a hely klasszikus ételeit, köztük az Anyukám mondta védjegyének számító pizzát kóstolta meg – tudatja a portál.

Feleségem mondta // My wife said

Gepostet von Orbán Viktor am Donnerstag, 14. Juni 2018

Az encsi “Anyukám mondja így mutatkozik be:

Anyukám Mondta, eljő a Világbéke…

Friss hírek, aktualitások, tervek, és álmok egyenesen Encsről…Kiváncsiak vagytok hol találkozhattok velünk legközelebb? Több nagyon izgalmas dologgal készülünk Nektek a közeljövőben, és van egy nagy bejelentésünk is. Minden kiderül vidám kis videónkból, nézzétek végig! Peace!#anyukammondta #vilagbekemiskolc #pkv

Gepostet von Anyukám Mondta Étterem – hivatalos am Mittwoch, 30. Mai 2018

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét