Orbán így boldog, ne irigyelje

A miniszterelnök reklámarcnak állt a tokaji vízisportcentrum délelőtti átadása után, amikor betért a 2017-ben az év legjobb vidéki éttermének választott vendéglátó egységbe és azt íziben posztoltatta is közösségi oldalára. Szegény Orbán, még evés közben is az ország gondjai nyomhatják a vállát, legalábbis ez tükröződik az arcáról.

Volt nagy meglepetés az “Anyukám mondta”-ban!

Megállt a kanál az encsi Anyukám mondta étterem vendégeinek kezében csütörtök délben, de a személyzet is jócskán meglepődött, amikor egyszer csak belépett az ajtón a miniszterelnök.

“Köpni-nyelni nem tudtunk”  –

számolt be a hvg.hu-nak az étterem egyik munkatársa, amikor felhívtuk, miután csütörtök kora délután egy ott készült fénykép bukkant fel Orbán Viktor Facebook-oldalán.

Orbán Viktor – mint kiderült – a tokaji vízisportcentrum délelőtti átadása után éhezett meg stábjával együtt. Egy hölgy nevére foglaltak asztalt, így a helyiek eltátották a szájukat, amikor Orbán Viktor lépett be az ajtón.

A Facebook-oldalra feltöltött képen nem látszik, hogy mit eszik a gyakorlatilag bárhol, bármibe örömmel belekóstoló miniszterelnök – a tányérja a hely jellegzetes bora és egy ásványvíz takarásában van az asztalon –, de az étterem tájékoztatása szerint a hely klasszikus ételeit, köztük az Anyukám mondta védjegyének számító pizzát kóstolta meg – tudatja a portál.

https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10156266850241093

Az encsi “Anyukám mondja így mutatkozik be:

https://www.facebook.com/anyukammondta/videos/246741345874678/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük