Orbán ilyen peches, vagy újra a honvédségi luxusgéppel repült Rómába?

Ahogy azt megírtuk, Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó kedden Rómába utazott, hogy lerója kegyeletét XVI. Benedek ravatalánál a Szent Péter-bazilikában és, hogy ebédeljenek egyet a főként tengeri fogásairól nevezetes Bussolaban, a környék egyik leghíresebb, legjobbnak tartott vendéglátóhelyén.

Orbán és az a fránya repülési dokumentáció….

Úgy tűnik, már a látszat sem érdekli a magyar miniszterelnököt, különben nem sikerült volna pár kattintással dokumentálnia Hadházy Ákos képviselőnek, hogy mivel repült a házaspár. Persze lehet, hogy az alábbiak csak a rossz csillagállás következményei, ebben az esetben elnézést az érintettektől.

„Én nem tudom, a miniszterelnök mivel szokott a feleségével Rómába menni homárt enni, de a „honvédségi” luxus jet pont kedden egy óra körül landolt Rómában és éppen most gurul ki a felszálláshoz a visszaútra. Szóval vagy ilyen peches a miniszterelnök, hogy mindig pont ott van a feleségével, ahol a honvédségi luxus jet, vagy tényleg azzal utazott.”

A kommentekből….

„Vannak akiknek minden is jár és gátlástalanul ki is használják! ”

„Most mi ebben a baj? Ezt bármelyik dolgozó családapa megengedheti magának, egy bruttó 500 ezer Ft-os átlag havi keresetbe kerül pont egy ilyen ebéd.”

„A legfrisebb adatok szerint a társadalom 70%-nak okoz már nehézséget, hogy húst vásároljon, ez a disznó meg homárral tömi magát és még ki is posztolja. Magyarország 2023.”

„Lehet, hogy a repülőút hivatalosnak minősült, mivel meghívást kapott a mini.elnök a Vatikánból🤔 (a focivébére is így ment), ennél fogva az étkezése is az ellátás része lehetett, azt is mi fizettük, adófizetők.”

„Azt nem értem, mint fő főispán miért nem hintóval utazott! Váltott lovakkal oda ért volna, igaz visszafelé a gyomrát megviselte volna az út!!!”

„Ez munkaebéd!!! Nincs ezen mit irigyelni. Ott veszi ki a munkaközi szünetet. Amúgy meg értünk harcol. Különben is kész kín rákot enni.”

„Biztos szankciós, ársapkás, homár volt, ott maradthatott volna a taljánoknál meglennénk nélküle.”

„Na és!? Semmilyen népi felkelés, semmilyen forradalmi kiállás nem volt a nép részéről. Ergo a magyarnak ez kell, ez tetszik. A magyar imádja, ha meg van lopva, és a pofájába van szarva. A felcsuti fasiszta féreg burgyilló meg ki is használja. „Akinek nincs bátorsága fellázadni, annak nincs joga panaszkodni” Che Guevara”

„Az egyszerű, bérből és fizetésből élő, közülünk való(?) magyar miniszterelnök színes pelenkával a nyakában, nehogy leegye magát. Eddig is büszkék lehettünk rá, de a kép láttán már azt sem tudjuk, hová legyünk.”