Orbán kedvenc filozófusa Rocky Balboa – ja, így már minden világos…..

Péntek délután Székesfehérváron zárta kampányát Orbán Viktor és a  Fidesz. A rendezvényt Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára celebrálta, és rövid beszédet mondott Cser-Palkovics András polgármester is, aki főleg arról beszélt, mennyire sok támogatást kapott városa az elmúlt években a kormánytól. 

Új információ, ami mindent megvilágít Orbán-ügyben

A „Viktor, Viktor” skandálásra előbújt rejtekéből a TEK-esek óvó tekintete mellett maga a miniszterelnök, Orbán Viktor is. A kis „humor herold” mindent bedobott, kezdetnek azzal nyitott, hogy kedvenc politikai filozófusától, a boxoló Rocky Balboától idézett, aki szerint

„mindig a végén van vége”.

Basszus, most már tiszta, hogy miért van ekkora sikere!

„A jövőben is úgy fogunk kormányozni, hogy képviseljük a magyarok szabadságvágyát, függetlenségét, rangos helyet biztosít a magyaroknak a nemzetközi színtéren és a legnemesebbek között nevezi ki a helyét. (…) sok nagy csatát nyertek már, megnyerhetetleneket is, és vasárnap is győzni fogunk.”

Ufffff! Szólt!

Azzal foglalta össze ezt a blokkot, hogy megnyert csaták szegélyezik az elmúlt nyolc éves utunkat, majd rátért a választás jelentőségének sulykolására. A miniszterelnök már korábban is beszélt arról, hogy ezúttal sorsdöntő választás következik, mert

„nem csak képviselőket választunk, jövőt is, nem csak a következő négy év forog kockán hanem évtizedek, és a döntés ezúttal visszafordíthatatlan lesz”.

Tankönyvszerűen mondta fel a sokszor hallott kulcsszavakat: kötelező betelepítési kvóták, háttérhatalmak, Brüsszel, kerítés lebontása, beözönlő bevándorlók tömegei.

„Magyarország a mi hazánk, nekünk nincs másik, ezt kell megőrizni, mert nélküle hontalanok, árvák leszünk a nagyvilágban”

A beszéde végén az egybegyűltek helyett tette fel a kérdést:

„Mit kell tennünk? Mit tehetünk még? (…) mondjuk el mindenkinek, milyen veszély fenyegeti a hazánkat.”

És itt nem saját magára és csapatára gondolt, nem úgy mint mi, akiknek hiába próbál lyukat beszélni a hasunkba.

zápor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük