Orbán (kereszt)atyuska, mint apák napi köszöntőkép! – Ez még a Fidelitastól is gáz!

A Fidelitas Orbán Viktor portréjával köszöntötte az apák napját. Ne feledjük, ők úgy készülnek, hogy felnőve a pelenkás korból majd a politika palettáján szerepelhetnek, mint üdítő színfolt.

“Apa csak egy van”

– írja a Fidelitas a közösségi oldalán. Június 21-én ünneplik Magyarországon az apák napját, ez ihlette a Fidesz ifjúsági tagozatát.

A kommentekből….

“Ezt is Putyinék hackelték ide, hisz az amerikai elnökválasztásba is belenyúltak… Ja, nem, ez tömény személyi kultusz… Rákosi amatőr kisvállalkozó volt hozzájuk képest…”

“Inkább keresztapának mondanám!”

“Mindent értek. Régen is sok elmebeteg volt, a beltenyészetes falukban. Ez veszélyes.”

“Hú, most zavarban vagyok, én vagyok ennyire fiatal? vagy ő ennyire öreg? Ráadásul nem is tudtam , hogy ő az apám.”

“Akkor mar cimzem is a levelet gyerektartas ugyben… Lenne itt egy kis elmaradas”

“Vagy új ápolók kellenének, vagy erről a szerről kéne lejönni, drága ifjúkommunista barátaim,”

Varga Zoltán, a DK parlamenti képviselője közösségi oldalán véleményezte a fentieket:

“Szeretem az őrült embereket, meg Rejtő is megmondta, hogy normális emberre nem lehet fürdőhelyet bazírozni. Szóval ez tök rendben is lehetne. Ha mindenki őrült, akkor ez van. Legalább élvezzük az utazást. Még akkor is, ha a pokolba visz. De mégis! Vagy új ápolók kellenének, vagy erről a szerről kéne lejönni, drága ifjúkommunista barátaim, mert ez a buli már annyira vad, hogy ennek tuti nem lesz jó vége!

A kedves állampárt kedves bolsevik ifjainak valami varázslatosan új látomása, hogy az ő apukájuk a Kedves Vezető.

Mindnek. Szép kis család. Egyrészt! Másrészt, sok mindent el tudok képzelni az állampárt sámánjáról, de az pont nem volt meg, hogy valami fedezőmén szerepet is bevállal, így hanyatló uralkodása alkonyán. A nemzet apja. Ez szép!

Végül, utoljára tán a kedves Rákosi elvtárs volt mindenki apukája, Joszif Visszarionovics Dzsugasvili Sztálin meg a bonviván nagybácsi

Aztán annak a sztorinak is mi lett a vége! A Kedves Vezető, mint a nemzet apja, fidelitaszos szivecskékkel körbevéve. Pfűöcsém! Mekkora egy szánalom vagytok!”

Tisza-tavi

3 hozzászólás

 • 2020.06.21 - 15:33
  Közvetlen hivatkozás

  Csak annyit szertnék hozzáfűzni, hogy ezt a folyamatot már rég óta látom. Én a Kádár-rendsszerben nőttem fel, de azt is retteneteten utáltam. Akkor megmondták, hogy mit kell gondolnom. Ma megmondják, hogy kell éreznem? Azt hittem ennél rosszabb nem lehet. … de igen!…

  Válasz
  • 2020.06.21 - 17:39
   Közvetlen hivatkozás

   Rakosi a legjobb apa minden dolgozo a fia mi a baj??? Irigykedunk?akkor lehetett. Most miert nem?ferike jobb lenne. Jeloljetek…

   Válasz
 • 2020.06.21 - 18:44
  Közvetlen hivatkozás

  Kíváncsi lennék, hogy a valódi, a vér szerinti apa mit szól ehhez az ostobasághoz? Vagy már ő is ennyire agymosott?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük