Orbán kerítése, ahogy még biztosan nem gondolt rá!

Sok minden elhangzott már az Orbán által kigondolt és közpénzen megépített határkerítésről, de a vadon élő állatok szemszögéből nem nagyon foglalkoztak a drótszörnnyel.

A pengekerítés állatszemszögből….

A közösségi oldalon teszi fel a kérdést egy felhasználó, hogy

Tényleg szükség volt erre?

Íme a poszt és a képek!

“Csak mutatom. Pengekerítés Mattynál, a Dráva ártéri erdejében. Most ugyan alacsony a Dráva, de ha ne adj’Isten egy árvíz jön, vajon hány őz, szarvas, vaddisznó, vagy kisebb állat fog fennakadni ezen, és nyomorultul elpusztulni?

Már most kezdi benőni az aljnövényzet, sok helyen szinte ki sem látszik már. Most is veszélyes. Tényleg szükség volt erre? Hány migráns úszta át a Drávát, hogy illegálisan bejusson az országba, hogy ezt feltétlenül ide kellett rakni?”

A kommentekből….

“Az a baj hogy a fideszben senkit nem érdekel ez. Nem fogjak elvágni mert ők csak a nem létező migránsokat látják. És akkor sem vágnak szét ha mindenki tiltakozna.”

“A migránsok (ha lennének) utat nyitnának maguknak ezen a szaron ?? Ez csak az állatok gyilkolására való!!!! Nyomorult tulkok !!! ”

“Ez csak a pénzlenyúlás es az ember hülyítés mementója. Emlékezzetek, hogy hülyére vettek egy egész országot.”

“Mintha ezt nem lehetne 2 perc alatt megmászni…És +1 perc alatt eltüntetni a nyomokat..Bal**aszok. Több értelemben is ártalmas…”

“Jézusom :( nem tudnád eljuttatni a fotóidat a nemzeti parknak? … Hátha…”

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük