Orbán királyi többese, Semjén hiába-munkája, Cecília asszony intelmei – Lendvai Ildikó szemezgetett a szerdánkból

Az egésznapos rohanás után este van idő végig gondolni, mi is történt a magyar közéletben reggel óta. Alább Lendvai Ildikó szubjektív válogatása olvasható a tőle megszokott ironikus, ám mindig lényegre törő kommentárral.

Kiürítik a SOTE Pszichiátriai Klinikáját a koronavírusos fertőzöttek elhelyezése érdekében

Szomorú helyzet. De az még szomorúbb, hogy szegény Semjén Zsolt akkor hiába dolgozik?! Épp most kezdte el listázni az országgyűlésben ülő pszichopatákat, és még csak 3-nál tart. Eszerint egy ideig beutaltatni se tudja őket! Persze lehet, hogy valódi keresztény politikusként ebben is az örökkévalóságnak dolgozik.

Orbán Viktor a távozó amerikai nagykövet kitüntetésénél:

“Szorítunk Donald Trump amerikai elnök újabb győzelméért, és gratulálunk az új amerikai alkotmánybíró negválasztásához.”

Ha fejedelmi többesben beszél, akkor nincs megjegyzésem. Ha viszont azért használ többesszámot, mert szokás szerint az egész nemzet, a “mimagyarok” nevében nyilatkozik, akkor tisztelettel kérem, tegye hozzá: mínusz egy. Én t.i. nem drukkolok Trumpnak, sőt, és az új alkotmánybíró utolsó perces megválasztatásától sem vagyok elbűvölve.

Az Operatív Törzs szerdán dél körül:

A sajtótájékoztatón a tisztifőorvos asszony bejelenti, hogy a járványstatisztikákról sok téves információ jelenik meg. Ezért kérik, hogy mindenki az “autentikus forrásból”, tehát a hivatalos kormányoldalról tájékozódjék.

Az Operatív Törzs szerdán délután:

Elnézést kérnek, a hivatalos kormányoldalon közölt táblázatban eltévesztették az egyik elhunyt nemét. Nőként tüntettek fel egy prosztatanagyobbodás alapbetegségben szenvedő férfi elhunytat.

Az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján

a tisztifőorvos asszony ezt is bejelentette:

“A védekezés tervszerűen zajlik, mindenki megkapja a számára szükséges legmagasabb szintű ellátást.” “A tesztelésnek semmilyen kapacitási határa nincs.”

Lapzártáig az utóbbiakra vonatkozó helyreigazítási kérelem még nem érkezett meg.

Forrás

gázolás

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük