Sorting by

×

Orbán kockás ingben “majdnem készen ül” – Na nem a tanárokkal szolidáris, a délutáni fellépésére gyúr

Még mondja valaki, hogy Orbán Viktor nem saját kezűleg írja a beszédét! Fotó van arról, ahogy gondterhelten, kockás ingben ül az íróasztalnál és tollat fog a kezében, amit egy papiros fölé tart.

“Utolsó simítások, háromkor kezdünk”

Biztosan belevette mondandója sorába, hogy miért nem ment a háború sújtotta Kijevbe Mateusz Morawiecki lengyel, Petr Fiala cseh és Janez Jansa szlovén kormányfő, valamint Jaroslaw Kaczynski lengyel miniszterelnök-helyettesekkel, hogy együtt találkozzanak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel és Denisz Smihal kormányfővel. A látogatás célja, hogy megerősítsék az Európai Unió “egyértelmű támogatását Ukrajna szuverenitása és függetlensége számára”, valamint bemutassák az ukrán államnak és társadalomnak szánt széleskörű támogatási csomagot A hivatalos verzió ugyanis az, hogy

A miniszterelnök tud a látogatásról, de most nem megy Kijevbe.

A miniszterelnök közösségi oldalán sejtelmesen ez jelent meg:

A kommentekből….

A legtöbben jelezték, hogy Ők is ott lesznek a randin, de

“SIKERT SIKERRE. Kitették a Néppártból. Elérte, hogy ne kapjon az ország uniós pénzt. Gazdija, Putyin megvetett pária lett. Cimborája, a szlovén Janša minden erővel az ukránokat támogatja. Már a lengyelek is megvetik. A Néppárt elnöke az ellenzék oldalán szónokol.”

“Mindenki az utolsó csepp gázolaj tartalékát használja el erre a “nemes” cselekedetre. Ebben az országban most tényleg nincs is fontosabb”

“Másnapra pedig bezárnak a kutak a buszoztatások miatt. És még a pisztácia is elfogyott, benzin nem is volt.”

“A cseh, lengyel és szlovén miniszterelnökök most Kijevbe mennek pajzsnak, te pedig az idegeimre! Pedig biztos akad otthon éles, ovis harci helyzetben tesztelt védőfelszerelés”

“Kockás ingben! Nagyon helyes, hogy kiáll a pedagógusok mellett”

“M.Z.P vel kellene találkozót szervezni. Oda viszont már nincs mersz mi!”

“A simítás az nem nagyon megy. Végül is az ukrajnai háborút sem sikerült “elsimítani”.”

“Lengyel barátaink is jönnek, vagy esetleg megvilágosodtak és most már a közös ellenzéket támogatják!?”

“MOST GYAKOROLJA A SZÖVEGET, HOGY LEGALÁBB OLVASNI EL TUDJA RENDESEN !!! Pedig annyiszor elmondta már ugyanazt, hogy igazán megtanulhatta volna !!!”

“Kockás ingben, jól látom? Lesz felelős oktatásügyi minisztérium Budapesten? Esetleg az egészségügyért felelős tárca is? Menjünk vissza az első pontra is a 12-ből: Kívánjuk a sajtó szabadságát, cenzúra eltörlését!”

Mindeközben…

Akik nem otthon készülődnek, hanem már talpon vannak: dél körül elkezdődött a gyülekező a Békemenetre a Császár-Komjádi uszodánál. Már akkor rengetegen voltak a Margit híd budai hídfőjénél. A Békemenet a hídon át, a Nyugati pályaudvar érintésével a Bajcsy-Zsilinszky úton át a Kossuth térre megy a tömeg – írta a Blikk.

 

Orbán kockás ingben "majdnem készen ül" - Na nem a tanárokkal szolidáris, a délutáni fellépésére gyúr

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.