Banánköztársaság

Orbán Viktor koronázási ünnepségére itt lehet helyet foglalni!

Isaura felszabadítása után új célt kaptak az ilyesmire fogékonyak, eddig 15.000-en: Orbán-koronázásra lehet helyet foglalni!

Mi a közös Orbán Viktorban és Isaurában? A válasz előtt elevenítsük fel a Rabszolgasors című brazil televíziós sorozat 1986-tól futott a hazai képernyőkön, melyben Isaura, a rabszolgalány keserű hétköznapjait követhettük nyomon. A kosztümös szappanopera olyan égbekiáltóan sikeres volt Magyarországon, hogy állítólag az emberek pénzgyűjtésbe kezdtek a rabszolgalány felszabadítására. Sok víz lefolyt azóta a Dunán, de…..

Orbán Viktor miniszterelnök királlyá koronázása a Duna jegén

Tréfáskedvű Facebook-ozó azzal az ötlettel rukkolt elő, hogy meghirdetett egy eseményt, aminek célja nem kevesebb, mint személyes részvételt biztosítani Orbán Viktor miniszterelnök királlyá koronázásán a Duna jegén – vette észre a Blikk.

A felhívás szerint

„a tizenkilenc vármegye fő ispánjai megidézik a Hunyadiak szellemét, hogy ünnepélyesen s a hagyományokat tisztelve felhelyezzék dicső vezérünk dicső kobakjának legmagasabb pontjára országunk legbecsesebb ékszerét, a magyar Szent Koronát. Áldassék a Király!”

A kezdeményező Váradi Gábor úgy tervezi,

az eseményt január 24-én tartanák meg, a helyszíne pedig „a Duna jege, valahol a parlament előtt”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10229240996195295&set=gm.1033464217374145&type=3

Hiába no, a hit nagy úr!

Fotó: facebook

About Author

Comments (1)

  1. […] Orbán Viktor koronázási ünnepségére itt lehet helyet foglalni! […]

Szólj hozzá!