Városi kurír
A napi fontos.

Orbán köszönőkampánya, vagy valami egészen más? – Szeretlek Vajszló!

0 36

Itt az ideje újra glancba vágnia magát azon települések lakóinak, ahol a 2018-as kampányban haknizott a miniszterelnök, mert Orbán bármikor újra megjelenhet.

Köszönőkampány, vagy…?

A miniszterelnök közösségi oldalán kedden fura képek és még egy videó is hirdette, hogy visszalátogatott Vajszlóra, ahol előző látogatásának is köszönhetően temérdeken adták a Fideszre voksukat.

Majd nem sokkal később ez is kikerült:

Nem túl életszerű, hogy a “köszönöm” több, mint egy hónappal az aktus után hangzik el és az sem tiszta, hogy miért éppen az 1.700 fős baranyai falu fogta meg annyira a főközszolgát, hogy visszalátogatott.

Ja, úgy már más!

Havasi Bertalan, minden Orbán-titok tudója vágta át a gordiuszi csomót: személyesen ment le megköszönni a helyieknek a bizalmat, és a későbbiekben több más, márciusi-áprilisi kampánykörútján érintett településre is ellátogat.

“Köszönőkampány” Orbán – módra

A miniszterelnök sajtófőnöke “köszönőkampánynak” nevezte a mostani körutat, azt viszont sajnos nem árulta el, hogy összesen hány településre (és melyekre) megy el ismét. Vajszló viszont – mint írta – azért volt az első a sorban,

“mert Orbán Viktor köszönetet szeretett volna mondani a falusi embereknek a támogatásért, és szimbolikusnak tartja, hogy a magyar kistelepülések a rendszerváltozás óta éppen most, 2018-ban szóltak bele a legnagyobb mértékben az ország életét meghatározó döntésekbe.”

Miután Orbánnak a gyereklapogatás nem jött be, rászállt az idős korosztályra

 

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ