Nagy újdonsággal nem szolgálhatott a kötcsei zárt ülésről beszélő mélytorork, – vagy ezt kellett mondania – marad a harc, a mások hibáztatása, lesz viszont gránit-alkotmány módosítás és ha nem tudná, a kórházakkal minden rendben – tudta meg az atv.hu.

A kulcslyukon át szivárgott (szivárogtatott) tudnivaló

Minden bizonnyal nem közpénzből fedezték a ránk egyáltalán nem tartozó őrsgyűlést Kötcsén a Fidesz-közeliek, aminél jogos, hogy nem ismerhetjük a tartalmát, hiszen csak a jövőnkről van szó. Láthatóan ez a tény sem verte ki a biztosítékot.

- Hirdetés -

Magyar “Mélytorok”

Az atv.hu volt az a szerencsés, amely portálhoz egy “belső ember” információkat juttatott el, mely szerint Orbán Viktor megnyugtatta a sajátjait, hogy nem lankad a harci kedve, megy továbbra is a falnak, ahogy eddig tette. Legalábbis azt tervezi, hogy hazafelé ezt kommunikálja, aztán a pártcsaládi beszélgetésen majd tesz és mond, meg ígér, amit az érdeke kíván.

A németeken múlik minden, mi kiállunk magunkért, de az elkövetkező időszakban dől el, hogy Angela Merkelnek mi az elgondolása az Európai Néppártról

-próbálta maról lesöpörni a felelősséget az informátor szerint.

A miniszterelnök szerint nagy küzdelem jön

a következő hónapokban, és ezt a nagy küzdelmet Macron és saját küzdelmeként írta le a Dobozy-kúrián is. Orbán Viktor a résztvevők elmondása szerint annak a reményének adott hangot, hogy Merkel lesz olyan okos, hogy nem megy bele abba a konstrukcióba, amelyben a franciák vezetik az Uniót és a németek adják hozzá a pénzt.

A miniszterelnök a résztvevők elmondása szerint egyetlen szóval sem jelezte, hogy eleget tesz-e Manfred Weber néppárti frakcióvezető elvárásának, és hajlandó lesz-e valamilyen elmozdulást jelezni kedden a CEU-megállapodás, illetve a civil szervezetek/Stop Soros ügyében a Sargentini jelentés vitájában, amikor az európai parlamenti ülésen felszólal Strasbourgban. Weber lapinformációk szerint korábban azt mondta, hogy csak ebben az esetben tudja megvédeni őt a Néppárton belül.

7 perc

Kötcsén Orbán Viktor nem mondta el azt sem, hogy abban a bizonyos 7 percben miről fog beszélni kedden az EP-ben, ahogy a Manfred Weberrel kedden folytatott telefonbeszélgetéséről sem tett említést a Dobozy kúrián.

Sargentini nem is tud magyarul….

Magáról a Sargentini-jelentésről az egyik résztvevő elmondása szerint Kötcsén azt mondta a miniszterelnök, hogy az egy rakás félreértésen alapul. Egyrészt lezárt ügyekről szól, másrészt hemzseg a pontatlanságoktól és a csúsztatásoktól. A miniszterelnök úgy tudja, szerint Sargentini többször is járt Magyarországon, de a kormánnyal nem kereste a kapcsolatot, és nem is beszél magyarul.

A Fonográf együttes Edison Magyarországon című számát tudnánk a figyelmébe ajánlani különös tekintettel a refrénre:

“Kár, hogy a magyar nyelvet rajtunk kívül nem érti senki. Nem érti senki, nem érti senki és nem is akarja megtanulni….”

Kultúrharc: balliberális fölény

„Mi győzünk, ők veszítenek”

– Ronald Reagan hidegháborúra vonatkozó mondását idézte Orbán Viktor Kötcsén a kultúrharccal kapcsán. Forrás értelmezése szerint ezzel azt is mondta: ne azoknak kelljen szégyellniük magukat a jobboldalon, akik szerint a sokadik kétharmados győzelemnek meg kell jelennie a kultúra területén is. Az igény indokolt, ahogy az is, hogy a saját politikai oldalának nem kell szégyellnie jobboldaliságát vagy magyarságát.

Mit tervez velünk…?

Orbán Viktor a belpolitikáról is beszélt Kötcsén, megerősítette, hogy újabb alkotmánymódosításra készül, konkrétumot nem mondott.

Az egészségügyről Orbán Viktor azt mondta: a kórházak állapota szerinte rendben van, de az egészségügyben változtatni kell. Első lépésként szerinte szét kell választani a magán és az állami tulajdont: vagyis azt, hogy magánpraxisokkal rendelkező orvosok állami kórházakban, rendelőkben állami infrastruktúrát használnak.

(forrás: atv.hu)

Élménybeszámoló Orbán kötcsei haknijáról képekben…..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét