Orbán Viktor miután a tök üresre ciánozott szavazóhelyiségben leadta szavazatát, néhány mondatra méltatta a sajtót és még a Borkai-ügyet is megemlítette.

“Megvárom a győriek véleményét”

Ő majd a győriek után mondja el a véleményét, mert szerinte ez a helyes sorrend, pedig nem. Győr, ha nem tudná Orbán, egy város, így az itt élők úgy szavaznak, ahogy akarnak, hiszen csak a lakhelyük köti össze őket, tehát szívük joga akár még a kurvázást is elnézni valakinek, mert ők egy város, és ne, egy értékközösség, szemben egy párttal, mint mondjuk a Fidesz nevű.

A helyes sorrendről

A pártok értékek mentén jönnek létre és a külső támogatók is ezekért az értékekért támogatják azokat. Tehát a kereszténységgel, a család szentségével “házaló” Fidesznek kutya kötelessége lett volna kizárni Borkait legkésőbb abban a pillanatban, amint a cáfolhatatlan videóval szembesültek. Ezzel szemben a vezérkar erre kijelölt tagjai, köztük a lehető leggusztustalanabb módon még az egyetlen női alelnök is, igyekeztek mentegetni, relativizálni a védhetetlent.

Az is lehet persze, hogy mindaz, amit Borkai képvisel, belefér a Fidesz filozófiájába, de akkor meg sürgősen tisztítsák meg maguktól a kereszténység magasztos képét.

Úgyhogy miniszterelnökelnök Úr(?),

megint kibújt a szög a zsákból, önöket más sem érdekli, mint a hatalom, abban bíznak, hogy Borkai hátha még így is nyer és majd a vihar elültével lemondatják, közben pedig felépítenek ott egy “valakit”, aki esetleg sikerrel indulhat az időközi választáson.

Mindennél jobban félnek attól, és ennek elkerülése végett, még a kereszténység látszatát is hajlandók beáldozni, hogy elvesztenek egy fontos várost, márpedig, ha nem győz Borkai, akkor ott a Fidesznek annyi.

Kíváncsian várjuk, mit mond holnap, mert az látszott az arcán, hogy még ön sem tudja, hogy lehetne arcvesztés nélkül megúszni ezt a botrányt.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A szokásos nesze semmi fogd meg jól-milyen véleményt vár még a Győriektől ? Megtették- elmondták véleményüket , folyamatosan , mióta nyílvánosságot nyert, ocsmány pártfogoltja , mocskos ügye-valóban fél-tehet róla-féljen is ! Még pár óra és újraszámlálás következik ! Itt nem fognak lapot osztani a fidesznek ! Vége ! Végre !

  2. Lányos zavarában,ostobaságokat beszél,Sokan úgy vélik,hogy neki állandóan lányos zavara van.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét