Orbán lemigráncsozta a romákat

A szokásos sorosozás után egészen döbbenetes nyilatkozatot tett Orbán Viktor miskolci látogatása alatt. Arról beszélt, Miskolcon már látták mi lesz abból, ha bevándorlók érkeznek, pedig ők Magyarország területéről jöttek.

A miskolci tévének adott interjút Orbán Viktor miniszterelnök, minden bizonnyal ennek egy részletét vágták az alá a videó alá, ami a miskolci kampánylátogatásról készült. Orbán ebben a részletben arról beszél, a parlamenti választás az EU-ban arról szól, hogy bevándorló országgá válik-e valaki vagy nem, ki tudja-e vinni a már bent lévő migránsokat vagy nem, meg tudja-e akadályozni, hogy újak érkezzenek vagy sem.

A miniszterelnök megismételte, ha Soros György emberei alakítanak kormányt, akkor Magyarország bevándorló országgá válik.

Innen jön az új elem:

“Miskolcon tudják az emberek, mi az a bevándorlás” – mondja, a bevándorlás szót megnyomva.

“Volt itt, amikor ebbe a városba a városon kívülről tömegesen bevándoroltak. Látták, mi lett belőle. A miskolci emberek pontosan tapasztalták már, mi van akkor… pedig azok az emberek, akik ide bejöttek, ők Magyarország területéről jöttek Miskolcra. Most képzeljék el, mikor az országhatáron kívül érkeznek kultúrájukban, szokásukban, életfelfogásukban tőlünk teljesen különböző emberek.”

Az Orbán interjú legdurvább része, a romák migráncsozása “természetesen” kimaradt az MTI-ből.

Itt a videó Orbán Facebook oldaláról:

Kapcsolódó:

Orbán nótát rendelt Pataki Attilától

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük