Aki falakat akar bontani, annak előbb el kell menni a falig – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Varsóban, a magyar nagykövetségen rendezett ünnepségen.

Vitt magával ajcsit is….

A kormányfő Kornel Morawieckinek, a szejm korelnökének átadta a Magyar Érdemrend Középkeresztje a csillaggal polgári tagozata kitüntetést a Magyarország iránti szolidaritása és következetes kiállása, valamint a magyar-lengyel politikai kapcsolatok erősítését szolgáló tevékenysége elismeréseként.

- Hirdetés -

Szijjártó azeri kollégájának adott Magyar Érdemrend középkereszt kitüntetést New Yorkban

Mága Zoltán és fellépői ingyen húzzák a fülbevalót

Gulyás sem akart lemaradni középkereszt-osztás ügyben

A miniszterelnök emlékeit felidézve…

beszédében hangsúlyozta: annak idején magyar fiatalokként Morawieckire és bajtársaira figyeltek, és amikor nekik is el kellett dönteniük, mennyire legyenek radikálisak, úgy határoztak, olyan radikálisak lesznek, mint Morawiecki és szervezete, mert

“aki falakat akar bontani, annak előbb el kell menni a falig”,

ahogy Morawieckiék is tették.

Egy kis migránsozástól sem riadt vissza

Az eseményen tartott beszédében Orbán Viktor kiemelte: a katonai missziókat azért vállalják, hogy ott és azok kapják meg a segítséget, ahol és akiknek szüksége van rá.

“Ha mi nem visszük oda idejekorán a segítséget, akkor a problémák jönnek el hozzánk”

A miniszterelnök köszönetet mondott a visegrádi országoknak, amiért segítettek megvédeni Magyarország déli határát a migránsoktól.

We are NATO

We are NATO

Gepostet von Orbán Viktor am Sonntag, 10. März 2019

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét