Orbán: Magyarország nem teljesíti az Európai Unió kérését

Szerbia kivételével nem nyitjuk meg a határokat 14 EU-n kívüli ország állampolgárai számára – jelentette be Orbán Viktor.

Nagy baj még nincs, de….

Csütörtökön korán reggel összeült az Operatív Törzs az Európai Unió javaslatának a megvitatására – derült ki Orbán Viktor kormányfő Facebookra feltöltött videójából.

nagy baj még nincs, a járvány második hulláma még nem érkezett meg, de az EU azt javasolta Magyarország számára, hogy nyissa meg a határait 14 nem európai uniós ország előtt.

Az ülés után a miniszterelnök elmondta:

úgy döntöttek, hogy visszaállítják kötelező jelleggel az átutazók számára a humanitárius korridort, ezt az útvonalat a miniszterelnök szerint nem hagyhatják majd el az utazók.

Hozzátette,

a határellenőrzéseket továbbra is fenntartják, az EU kérését nem tudják teljesíteni, így Szerbia kivételével továbbra sem fogad Magyarország EU-n kívüli állampolgárokat.

forrás

Vígszínházban

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.07.02 - 10:11
  Közvetlen hivatkozás

  Az jo, mert Szerbia az egyik legfertozottebb orszag., A masik Ukrajna. Hajra, don padre, csinalj magadbol hulyet, az orszagbol egy minden szempontbol elszigetelt uj orszagot, legyen a neve Albania 2.0, te pedig keresztelkedj at emver hodzsava, es maris restauraltad a legsotetebb Balkant. Ez kell a magyarnak, nem a nemzetkoziseg, nem a gazdasag ujrainditasa. Az Airforce 1 orban ugyis elhuz bevasarolni a vilag minden tajara, minek is kene gondolnod barki masra? Ez ugyis mar a te jatszotered, csak nehogy teljesen egyedul maradj a kutyapisis homokozodba, mert nem lesz gusztusa senkinek sem onnan kimenteni, ha nagy a baj….

  Válasz
 • Avatar
  2020.07.02 - 12:53
  Közvetlen hivatkozás

  kaleta gábor is ott / szerbia / volt nagykövet ? Nem kell az uniós ajánlást megfogadni , de ők is hülyék lennének vityára hallgatni ! Remélem .

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük