Éppen mostanság nyírják ki az MTA-t, mondván, semmi szükség a felesleges tudásra, tessék involválni “fijjug”! Mindeközben megzabálnak a szúnyogok, mert “ilyen melegben másként viselkednek a vérszívók, és nem lehet őket “irtani”, másrészt, mert a permetező repülők alkonyat után -biztonsági okokból- csak 30 percig repülhetnek. XXI. század, Magyarország.

Oszferátó és bandája

Gondolom a várbéli irodában megoldva a vérszívó-irtás és különben is, egyik vérszívó nem bántja a másikat.. elvannak mindahányan a mi vérünkön, persze, már ameddig van legalább vérünk. Megszólalt vérszívó-ügyben a Professzorok Battányi Köre is, ők azt támogatják, hogy az MTA tartsa oda a nyaki ütőerét magától, elegánsan Palkovics vámpírnak, aki az egyik legmegbízhatóbb vérszívója Oszferátónak (bocs, Noszferátó). Persze a Professzor urak azért érzik, hogy valami nagyon ocsmány dolog mellé állnak – nem először-  ezért aztán megpróbálják meghatározni a tudományos szabadság árát.  Ha mindenki jó lesz, akkor -szerintük- felújítja a kormány az MTA épületét, nem mintha ez nem járna meg a patinás intézménynek amúgy is.

Tévedés ne essék, a tudomány szabadságának nincs ára és erre lassan rá kell ébrednie a tudós testület “elvakultan demokrata” vezetőinek is, akik még az utolsó pillanat után is hittek abban, hogy meg lehet győzni a diktátort. Pedig nem! – és ezt ekkora szürkeállománynak illene tudnia magától is.

Bocs, kicsit elkalandoztam eredeti témámtól!

Na szóval drága barátaim, ott a kormányt kiszolgáló tudós(?) oldalon pattintsatok, illetve innováljatok már ki valami egyszerű megoldást a kis buksitokból, hogy ne zabálják fel a magyart a szúnyogok! Aztán, ha ezt a feladatot sikerrel megoldottátok, emelt fővel vonuljatok vissza áltudományos elefántcsont tornyaitokba eredetkutatni, múltat átírni és a valódi tudományt bízzátok azokra, akikre annak idején az alapító, a legnagyobb magyar: a valódi tudósokra! Vegyetek példát arról, akit néhány éve még magasztaltatok, minden idők egyik legdrágább filmjében hazudva róla ezzel is már akkor is megalázva gondolatait.

Mi pedig addig igyekszünk szép szóval meggyőzni a szúnyogokat itt a lakásban, hogy térjenek át vegánnak, könnyen lehet, hogy velük előbb értünk szót, mint veletek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét