Sorting by

×

Orbán már terminátor és elárulja, miként lehet Ön is az – Nyugodjon meg, nem edzéstervre gondol!

Orbán Viktor szerint baromi egyszerű terminátorrá válni, -már amennyiben elfogadjuk, hogy saját maga szerint Ő az- április 3-án rá kell szavazni. Azért senki ne csodálkozzon, ha megtette, amit a vezér javasolt és hazaérve még nem megy megy a csilió fekvőtámasz!

Duma….

Orbán közösségi oldalán visszanyúlt Andy Vajna ötletéhez, hogy az Ön meg az Ön, vagyis mindannyiunk pénzéből hozassunk Magyarországra híres embereket, akik aztán a hozzá fűződő haverság és a kialkudott apanázs fejében fotózkodnak a miniszterelnökkel is.

“Egyszer megkérdeztem Schwarzeneggert, hány fekvőtámaszt csinál egy nap.

Azt válaszolta: csak onnan számolom, amikor már fáj.

Így vagyunk ezzel mi is a kampányban. Ilyenkor a fájdalom a barátunk, ilyenkor kell rátenni még egy lapáttal.

Kérlek Benneteket, tegyetek rá még egy lapáttal!”

A hozzászólásokból….

“És olyan videóüzenetet mikor küld Putyinnak, mint Schwarzi, amiben felszólítja az orosz elnököt az agresszió azonnali befejezésére? Vagy ehhez már túl puha, miniszterelnök úr?”

“Hatarozottsag, eltokeltseg az fontos, de miniszterelnok ur mindig akkor hatarozott amikor nem kene (pl civilek ellen uszitgatas) es akkor hatarozatlan amikor nagyon kene (tomeggyilkossagok elitelese) Forditva van bekotve. Ez lehet h otthon vicces, de Magyarorszag miniszterelnokenek lehet h normalisnak kene lennie inkabb. Ezt szerintem Arnold is igy gondolja…valamit miniszterelnok ur felreertett, amikor nezte a Terminatort…”

“Schwarzenegger üzenete: „Az orosz vezetés nemcsak az állampolgárainak hazudott, hanem a katonáinak is. Néhány katonának azt mondták, a nácik ellen fognak harcolni, másoknak azt mondták, hogy az ukrán emberek hősökként üdvözlik majd őket, és voltak, akik azt hitték, csak gyakorlatozni mennek. Azt sem tudták, hogy háborúba indulnak! Másoknak pedig azt mondták, az orosz kisebbséget fogják megvédeni Ukrajnában. Egyik sem volt igaz.” Ezzel szemben az ukránok ellenállásával kellett szembenézniük, akik meg akarták védeni a családjukat és az országukat. „Amikor azt nézem, ahogy csecsemőket húznak ki a romok alól, azt hiszem, hogy egy dokumentumfilmet nézek a második világháború borzalmairól, pedig ezek a mai hírek.” Majd azt üzente az orosz katonáknak, hogy ez nem olyan honvédő háború, mint amilyet az elődeik vívtak, hanem egy illegális háború. És egy olyan értelmetlen háborúban áldozzák fel az életüket, a végtagjaikat és a jövőjüket, amit az egész világ elítél.”

“Kampányoljon vele, hisz a nyugat haldoklik… az Illiberális értékrend pedig épp Ukrajnában virágzik…”

“Hát sok mi atyánkra🙏 lesz szüksége tisztelt miniszterelnök úr…..”

“HA(!) mindent jól csináltak volna (!)csak(!) az utolsó 4 évben, akkor már rég nem kellett volna SOROS-ozni, Junker-ezni, Brüsszel-ezni, vagy épp NATO-zni, …most épp Gyurcsányozni meg MZP-ni, hogy a szavazók jelentősebb része is higgyen a Fideszben. De hát inkább mindig a mutyi… Most szépen lehetne koktélozni Schwarzival… azt sem szokta számolni már, csak onnantól, hogy nem tudja hányat ivott előtte.”

“”Harcolunk terminàtorként”😆 ez màr tényleg nevetséges miniszterelnök ùr, a sajàt cirkuszotokban bohòcok vagytok ti mind két oldalon…”

“A Fidesz 2010 óta tényleg Terminátorként viselkedik: “szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra”. Plusz a boltodra, a szállodádra, a kempingedre és a lapodra.”

Felkészül Chuck Norris?

“Mi, magyarok, feketeöves válságkezelők vagyunk, bármekkora is körülöttünk a zűrzavar, nálunk a fejekben rend, a karokban erő, a szívekben lojalitás uralkodik”.

Akit egyszer “megszelídített”, annak nincs menekvés! Az utolsó sajtómegjelenést is kifacsarja belőle a Orbán kommunikációs csapata.

… és más hírességek farvize…..

Kapcsolódó

Orbán már terminátor és elárulja, miként lehet Ön is az - Nyugodjon meg, nem edzéstervre gondol!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.