Minden krimiben elmondják, hogy a bűnös tutira visszatér tette helyszínére. Az élet bizonyította, hogy ez akkor is így van, ha miniszterelnök az eszem adta. Orbán ismét köpött a törvényekre.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

A cselekmény visszanyúlik a választás előttre…

A miniszterelnök, mint a krimihősök szokták, visszatért a tett helyszínére. Juszt is megint lefényképeztette magát a dadi óvodásokkal.

[mnky_ads id=”10552″]

Orbán nem tanul, nem felejt, nem szorong és nem tud lecuppanni az ovisokról!

A Választási Bizottság pár hete 345.000 Ft pénzbüntetésre ítélte, mert a törvényi tilalom ellenére a szülők engedélye nélkül készített kampányfotókat a gyerekekkel. Ez komoly érvágás lehetett, elvitte a vagyonnyilatkozatában szereplő összes megtakarítása felét.

Nem csoda, hogy revansot akart venni. Először megszégyenítette a Bizottság elnökét, a Közszolgálati Egyetem rektorát, aki “reszketni méltóztatott”. Most pedig visszament még több fotót csinálni. Meghosszabbította Bicskéig.

Orbánt 350.000 forintra büntették az ovis fotókért!

Remélem, az ovisok megtanították arra: ilyenkor nyelvnyújtás kíséretében azt kell mondani, hogy: “Beeee!” De a “Bábucibá, bújj az ágy alá!” sem rossz.

Köszönöm, Dad // Thank you, Dad!

Magyarországnak van jövője. S ez a jövő a gyermekekben van // Hungary has a future, and this future lies in our children.

Gepostet von Orbán Viktor am Donnerstag, 24. Mai 2018

[mnky_ads id=”4668″][mnky_ads id=”4670″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét