Orbán megoldotta, hogy a pedofilellenes törvény vihart kavart módosítására "azemberek" által támogatottként hivatkozhasson - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán megoldotta, hogy a pedofilellenes törvény vihart kavart módosítására “azemberek” által támogatottként hivatkozhasson

Egy percre nem figyeltünk és Orbán kormánya a soros nemzeti konzultáció részévé tette a pedofilellenes törvényt. Ezzel elintézte, hogy bel- és külföldön egyaránt hivatkozhasson -ahogy eddig is tette a közmilliárdokért kreált kérdéssorozatokkal- az Ön támogatására is az ügyben.

Hirdetés

De ki kíváncsi már ?

Miután nem úgy alakult a helyzet a -főleg- nemzetközi botrányt kavart törvény kapcsán, ahogy azt “Móricka kerítésen belül a Karmelitában kitörpölte”, a jól bevált nemzeti konzultáció mögé bújik, aminek eredménye ellenőrizhetetlen, tehát azt mond róla a regnáló, ami neki tetszik.

„Soros György által finanszírozott szervezetek széles körű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt Ez a törvény megtiltja a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propagandát az óvodákban, az iskolákban és a gyermekek számára elérhető médiában. Ön mit gondol?”

– olvasható a konzultáció kérdésében.

A kommentekből…. “Troll-elvtársék” lemaradtak?

“Hogy én mit gondolok? Az nem tűr nyomdafestéket, de még ebben a nyomorult virtuális térben is problémás lenne kifejteni. Nincs annyi karakter, amilyen hosszan sorolhatnám, hogy milyen sok probléma van ezzel a konzultációval, emiatt csak annyit mondok: sz@rj@tok sünt.”

“Kérdezitek, mintha érdekelne egy kicsit is, mintha számítana egy kicsit is.. Mert ugye mi is a nyugalmi demokrácia?: Minden résztvevővel HITESD el, hogy számít a véleménye, akarata. És, hogy a ” mit gondolra” is válaszoljak: – a gyermekekre irányuló politikai propaganda, mikor lesz betiltva?”

“Akkor lenne csak értelme az egész konzultációnak, ha lenne a két választási lehetőség mellett egy “egyéb” rubrika is, jogy mindenki szabadon leírhassa a gondolatait”

“C nincs? Nah majd ha kijön írok alá egy C verziót. Mert már a kérdés feltevése sem helyes. Fene vigye el öket, állandóan javítanom kell amit kiküldenek a múltkor is olyan szépet írtam és még választ se kaptam rá.  Szomorú vagyok. Milyen konzultácio ez? /sarcasm (csak mert néhány embernek nem megy az olvasás ékezetek nélkül….)”

“Ebből a szövegből jó sok kimaradt…pont a lényeg, a diszkrimináció, ami demokráciában megengedhetetlen! Ezzel a kérdéssel becsapják az embereket. Valamiért már tegnap tudtam, hogy ezt ilyen sunyin fogják leírni”

“A sírotokat ássátok ezekkel a megnyilvánulásokkal Csak előre szólok h nagyon jól haladtok afelé h jövőre nem lesztek megválasztva”

“1. Nem támadták, kritizálták.
2. Nem a gyermekek védelme miatt, hanem a homofób részletek miatt.
3. Nem Magyarországot, hanem Orbán Viktort és kormányát.
4. Ne röhögtessetek már a Sorossal megint. ”

“Szóval kiváncsiak vagytok a nép véleményére ezért töltsünk ki egy konzultációt amit bármely módon x-elek nektek kedvez mert ti írtátok. És a saját véleményem leírására nincs lehetőség. Értem. Diktátorok országa vicc…”

“Imadom ezeket a szerkesztett kerdeseket, direkt ugy vannak felteve, hogy veletlenul sem legyen objektiv a ket valasz, hanem osszemos mindent es sugallja, melyik a “jo valaszL”. Aztan gondolom az eredmenyek utan megy a pacsizas Vityaval, hogy dejo, latjatok mindenki mennyire szeret minket.”

“Nem értem a meglepődöttséget, hiszen eleve ez volt a terv… hozni egy olyan törvényt, ami miatt újból el lehet játszani, hogy mindenki a magyarokat támadja és ujjal lehet mutogatni Brüsszelre. Addig sem a kínai, vagy orosz gazdasági ügyekkel foglalkozunk, netalántán a hazai korrupcióval…”

 

orbán

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.06.29 - 20:49
  Közvetlen hivatkozás

  Mocskos egy sötét muzsikus, reméljük vége lesz az uralma ennek az elmebeteg gyülölködő szemétnek…

  Válasz
 • 2021.07.01 - 08:43
  Közvetlen hivatkozás

  A nagy akarnok egyre jobban belesüllyed a mocsárba, mert nem ismeri a karma törvényét.Bölcs tudós mondaná neki: Ha sokan kritizálják a pedofil törvényt, nem gondolja, hogy ő a hunyó? Ha ezt nem tudja felfogni, akkor menthetetlen, mert már nem arról szól a történet, hogy nem bírja a kritikát, ez már szakmai csőd is, ez a kontárság művészete, és mivel hiányzik nála a műveltség, a tanácsadói meg nem erélyesek vele szemben, a végén a hibás törvény miatt a magyar állampolgár viszi el a balhét.Nincs szükségünk még a plusz teherre, elég a korrupció sujtása a népre.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.