Orbán megtartotta csodafegyverét, a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet életben marad

Magyarország biztonsága és határvédelme érdekében a kormány meghosszabbítja a Magyarország egész területére elrendelt tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet – az erről szóló kormányrendelet hamarosan olvasható a Magyar Közlönyben.

NER szótár: 13 ember = tömeg

„Az intézkedés a törvényben előírt speciális jogosítványokat ad az állami, rendvédelmi szervek kezébe, így garantálható, hogy továbbra is a lehető leghatékonyabban tudjunk fellépni az illegális bevándorlással szemben az országhatár mentén és az ország területén is.

A határvédelemre szükség van, az illegális határátlépési kísérletek folyamatosak. A rendőrség az ország területén is rendszeresen azonosít illegális migránsokat, akiket aztán visszaszállít a határkerítéshez. A balkáni útvonalon jelenleg is több ezer migráns torlódott fel, közülük többen továbbra is a magyar határon át próbálkoznak, a magyar határvédelem hiányában Magyarországra ismét a 2015-ös tömeges bevándorláshoz hasonló nyomás helyezkedne”

– olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.

Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy a police.hu oldalon folyamatosan nyomon követhetők a statisztikai adatok. Ezek szerint egész augusztusban összesen 13 illegális bevándorlót fogtak el határaink mentén.

(forrás: MTI OS)

Uniós bíróság dönt az embertelen magyar menekülttörvényről

Menekült családoknak adta a kártérítést az őcsényi panziós

A CEU maradt, de jobb lett volna, ha megy! – felfüggeszti a menekülteknek szóló oktatási programjait

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük