Orbán megtörte a csendet és riportot adott a Célpontnak!

Orbán Viktor jobb belátásra tért és rájött, hogy muszáj valamit potyogtatnia azoknak is, akik élből elutasítják, vagy megingott a töretlennek hitt hitük a nemzet jótevőjében. A Célpont adását választotta és nem nyúlt mellé!

Olvasni a sorok között!

Bizony, jó, ha ezt a pártállamból ránk maradt készségünket újra leporoljuk, mert manapság egyre gyakrabban van rá szükség ahhoz, hogy kihámozzuk, hogy mi is a helyzet. Ilyen az alábbi is.

Mintha a magyar elöljáró kicsit összeszedetlen lenne. Azt nem lehet mondani, hogy össze-vissza beszél, de valami mégsem stimmel. Érdemes figyelni minden arcrezdülését, mert a ráncok között ott a lényeg!

https://vimeo.com/256425872

4 hozzászólás

 • 2018.02.20 - 18:46
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a “riport” olyan volt,mint az emlékezetes “alacsonyi szüret”.Kritikán aluli!!Ha ezt megpróbálta volna valaki az átkosban,
  rögtön a III per valamelyikben találhatta volna magát!

  Válasz
 • 2018.02.20 - 21:02
  Közvetlen hivatkozás

  Szegény riporter! Bármennyire is próbálkozott a kérdésekkel, a lényeg az, hogy nem tudott az orbáni szinvonalhoz felzárkózni! Hiba volt, nem előre megvitatottt kérdésekkel inditania a riportot. Ám ha mégis egyeztettek, a hős sohasem hazudó elfelejtette magával hozni, a tanácsadói által készítetett segédpuskát! Egyébként arckifejezése méltán tükrözi inteligenciáját, amit az amerikai elnöknél történt hivatlan látogatása kapcsán láttunk, ahol is eredménytelenül próbálkozott benyalnia magát! Csicskásai médiabirodalma elhallgatja az olyan híreket amelyben a hős szereplése bizony nem előnyös tulajdonságát mutatná be, mint a Brüsszelben legutóbb Sorossal történt szembesítésekor, amelyet a külföldi társaságok közvetítettek!
  FIDESSES-tulkok, tapsikoljatok és nyaljátok hős vezéreteket!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük