• Ilyen volt például Ghait Pharaon, aki pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának gyanújával 25 éven át körözött az FBI, de ennek ellenére a magyar kormány nemhogy értesítette volna az Egyesült Államokat, Orbán személyesen kérte a beengedését, valamint a közvetlen szomszédságában vehetett budai villát.
  • Vagy ilyen az a Dimitrij Pavlov, akit az orosz maffiával hoznak összefüggésbe, aki a letelepedési kötvényprogramon keresztül jutott magyar papírokhoz.
  • Nem mellékesen, azon keresztül kapott magyar állampolgárságot Szergej Nariskin több hozzátartozója, az orosz (tehát nemcsak potenciálisan, de a Krím és Kelet-Ukrajna elfoglalása óta deklaráltan ellenséges ország) kémfőnökének családja.

És ez nyilván csak a jéghegy csúcsa, azok neve, akiket a nyilvánosság is megismerhetett – írja a b1.blog.hu.

Megoszlanak a vélemények….

A merce.hu találta:

A macedón 1TV, melynek stábja Budapesten tartózkodik, exkluzív, meg nem erősített információkra hivatkozva úgy tudja, Orbán Viktor villájában szállt meg Nikola Gruevszki egykori macedón miniszterelnök, aki két éves letöltendő büntetése elől szökött Budapestre.

A 24.hu szerint:

Gruevszki az első éjszakát az ötcsillagos Corinthia Hotelben töltötte, azóta pedig a magyar kormányfő házában tartózkodhat.

Emlékeztetőül….

  • Az első ilyen ügylet 6 éves. Akkor a magyar kormány kiadta Azebajdzsánnak Ramil Savfarovot, aki fejszével lefejezte örmény csoporttársát a NATO budapesti továbbképzésén. Bár a kormány hivatalosan fel volt háborodva, hogy Safarov elnöki kegyelemmel azonnal kiszabadult az életfogytiglani börtönből, ez az első pillanattól egészen nyilvánvaló volt, tekintve, hogy a hazájában nemzeti hősként kezelték.
  • Elmarasztaló ítélet, kiadatás vagy kiutasítás olyan emberek esetében nem született, akik valamiért fontosak volna Orbán Viktor számára. Pharaon vagy Zaid Jaffa állampolgárságot ugyan nem kaphatott, mert az már sok lett volna az Egyesült Államok számára, de a kiadatása komolyan fel sem merült a magyar kormányban.

Kálmán László közösségi oldalán annyit fűz hozzá:

“Hát így nem lehet állami rádiót csinálni, ha az illegális bevándorlók áradatára figyelmeztetnek, akkor uszítással vádolják őket, ha meg egyetlen szál menedékkérőről (valami Gruevszki nevűről) nem adnak hírt, akkor meg az a baj.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét