Honnan veszik a bátorságot Orbán miniszterei, -Káslerrel az élen- hogy szórakozzanak egy országgal? - Városi Kurír

Sorting by

×

Honnan veszik a bátorságot Orbán miniszterei, -Káslerrel az élen- hogy szórakozzanak egy országgal?

Három nappal ezelőtt még ha a harmadik oltás szóba került, a kormány és annak feje keményen elzárkózott. Másnap viszont a semmiért sem felelős, mára langyos levegővel töltött léggömbbé vált minden-miniszter, Kásler Miklós, egy eléggé összefüggéstelen szövegben arról értekezett, hogy holnap -azaz tegnap- dönt a kormány az úgynevezett harmadik oltásról, aminek szerinte akkorra már itt volt az ideje. Nem úgy egy nappal előbb?

Hirdetés

Ne szórakozz Zohánnal!

A hatvan éven felüli kormányutasításra alkalmatlan vakcinával oltottak azonban hiába várják a nagy bejelentést, helyette jött a családokért felelős miniszterasszony és azt mondta: nyugi még a szakemberek véleményére várnak, végül ma Gulyás miniszter szokásos heti szörcsögésén  kibökte a tutit: holnap majd a főnök…

Erről a Kásler Miklós celebrálta felelőtlen történetről mi más is juthatna az ember eszébe, mint Adam Sandler kínos komédiája a “Ne szórakozz Zohánnal”, amiben a Moszad legjobb ügynöke valósítja meg élete álmát, amikor Amerikába szökik és fodrásznak áll.  A magyar 60 év felettiek ezzel szemben csak egy kis biztonságra hajtanának, ha a kormány hagyná, de úgy látszik, nem érik be azzal, hogy súlyos milliárdokért már átverték őket, most még gondterhelt homlokráncolással el is játszák, hogy minden rendben, de ez a fránya pandémia már megint produkált egy mutációt, amire előre nem lehetett számítani. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne Kásler Úr annyit mondani, és bár ez is hazugság lenne, csak valahogy emberibb, hogy:

“Bocs tévedtünk!”

Ki beszél itt negyedikről?

Tévedés ne essék, ha csak harmadik oltást adnak és negyediket nem, az olyan, mintha csak egyet kaptak volna az elején a szerencsések és másodikat nem, ugyanis akiben nem alakult ki ellenanyag, az csak két hatástalan bökést kapott, tehát neki  újabb két, ám hatásos oltásra van szüksége – mondjon bármit is a kormány kardiológusból nagy hírtelen virológus szakértővé kinevezett professzora.

Ezzel szemben az egyik egyik legtiszteletreméltóbb valódi szakember, Duda Ernő professzor igy nyilatkozott a Telexnek: A professzor szerint hogyha egy idősnek két Sinopharm-oltás után nincs megfelelő védettsége, akkor nem harmadik oltásra, hanem két oltásra van szüksége. A virológus számára rejtély, hogy Magyarországon miért oltottak be 60 év felettieket a kínai Sinopharm-vakcinával.

„Az OGYÉI ugyanis megkapta a kínaiak dokumentációját. Annak alapján döntöttek. A kínai dokumentációban pedig egyértelműen benne volt, hogy a Sinopharmot 60 év alatti, egészséges férfiakon próbálták ki az arab országokban”

– mondta.

Duda professzor úgy véli, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumában (Emmi) is tisztában voltak a fővárosi antitestvizsgálat kedden nyilvánosságra hozott eredményeivel, ami alapján a Sinopharm-vakcinával oltott időseknél fordult elő leggyakrabban, hogy nem termelődik elég ellenanyag a szervezetükben.

Mit szólna ehhez, mit tenne Zohán?

Előzmény

 

kásler

 

 

Hirdetés
átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.