Sorting by

×

Orbán “munkavédelmi oktatáson elrettentő példaként mutogatható” új kenyér-szelése!

Orbán Viktor vezetésével augusztus 20-án végig robog az országon a giccsvonat, kezdve az Andrássy úti NER-pride-tól egészen az esti  ilyet még sosem láttál” tűzijátékig. Az egésznek a nyúlós-nyálas közepén ott feszít a giccskirály és az Ő óriás veknije.

Dél körül befutott Orbán Viktor újkenyér-szelésének képe, amit a Karmelita kolostor gangján ejtett meg. Egyik kommentelője találóan megjegyezte, hogy feltehetően a miniszterelnök -lévén soha nem dolgozott a parlamenten kívül- még nem vett részt munkavédelmi oktatáson, mert mindennek ellentmond a kenyérvágási technikája.

“Új kenyér!”

Nem szeretnénk demagógnak látszani, de például Borsodban több család is boldog lenne, ha összesen jutna nekik egy akkora kenyér, mint amit a magyar miniszterelnök -ki tudja hányadikat, hogy sikerüljön a felvétel- propaganda célból éppen megszegni készül.

A kommentelők elsöprő többsége alélva éljenezte a “főnökét”

“Isten áldja és éltesse gyönyörű hazánkat, Magyarországot! Isten segítse miniszterelnök urat, hogy még sokáig vezethesse Szent István országát!”

“Sok szeretettel üdvözlöm az ünneplésre képtelen önsanyargatókat, akik soha semminek nem tudnak örülni, most végre boldogok lehetnek: az epebántalmaikra használatos gyógyszer már “forte” változatban is elérhető! Hát nem csodálatos?!”

“Nagyon jó a fotó! (Munkavédelmi oktatáson elrettentő példának)”

“A világon a ‘legeslegfinomabb’ kenyérke a miénk”

“Nagyon elegans az ur meg kell hagyni”

“Új kenyér új életet jelent ! Valami készül miniszter úr ?”

“Büszkék vagyunk hogy ön a mi Miniszter Elnök Urunk !”

“Legalább akkora államférfi a jelen korban, mint annak idején, Szent István király volt!

Tiszteletlenség? Az árak alakulása mindenképp!

Kapcsolódó

 

orbán

átver

7 hozzászólás

 • 2021.08.20 - 15:39
  Közvetlen hivatkozás

  Valami idióta azt írta, hogy orbán legalább akkora államférfi, mint Szt. István volt. Írtak már sok baromságot, de ez mindent vitt. Orbán nem előrevívője ennek a szerencsétlen országnak, hanem elpusztítója

  Válasz
 • 2021.08.20 - 16:04
  Közvetlen hivatkozás

  ’’alélva éljeneznek’’..jó lenne ha egy kis ész is lenne az agyukba..és nem csak kárognának..ennek a tolvaj bandának hajbókolnak???
  Kik is azok akik gyűlölködnek…hát nem az „epebajosok’ hanem akik hisznek még ennek az aljas mocskos bandának…mert kik is ők???
  Orbán és csatlósai a gyűlöletkeltés és a megosztás nagymesterei..Hát imádjátok csak eszementek!!
  Mennyi hazugságot kell az embernek elhinnie ahhoz,hogy fejében normális és az abnormális felcserélődjön??

  Válasz
 • Visszajelzés: Németh Szilárd az ünnepre való tekintettel pöri nélkül "kenyerezett", ellenzékezett, brüsszelezett, ahogy a nagy napon illik! - Városi Kurír

 • Visszajelzés: Brávó Juronics Tamás! Ennél összeszedettebben még senki sem csinált hülyét az elv(baj)társakból - Sokba került, de megérte! - Városi Kurír

 • 2021.08.21 - 00:13
  Közvetlen hivatkozás

  A Pride-on legalabb tudjak az emberek, hogy mire szamithatnak, milyen latvanyra. De ez a felvonulas – plane ennyi penzert – maga a megtestesult katasztrofa. A minielnok kenyerszelese nemcsak ellene megy minden balesetvedelmi eloirasnak, de a hygienenek is: nem szoritjuk a kenyeret a koszos oltonyunk elejehez, mert onnan sok minden pocseksag rakerulhet a kenyerunkre, arrol nem is beszelve, hogy a fekete oltony meg lisztes lesz. De ugy latszik, a minielnoknek sosem tanitotta meg a mamaja, hogy SEMMILYEN kessel nem vagunk a testunk FELE’, hanem letesszuk az asztalra a tiszta vagodeszkara a kenyeret, es azon szeljuk fel a kenyeret, a testunktol ELFELE ! (Nekunk kulon vagodeszka volt erre, aminek nem volt fokhagyma-hagymaszaga, es nem a zsiros husokat vagtuk rajta, mert mi szerettuk a mezes-vajas kenyeret, meg a lekvarosat, es eleg hulyen jott volna ki, ha a kenyer fokhagymaizu lett volna). De mi egyszeru emberek voltunk, nem ilyen puccos felkapaszkodottak, mint az illusztracion lathato valaki.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.