Orbán nagypénteken is migráncsozott és sorosozott a rádióban

Nagypénteken sem maradt el a kormányfő szokásos pénteki rádiós locsogása. Orbán kicsivel több mint egy perc után váltott a kereszténységgel kapcsolatos gondolatokról a migráncsozásra, a soroszásra. Szerinte a menekültek ránk rúgták az ajtót.

A kormányfő szerint a keresztény Európa kérdése politikai kérdéssé vált. Azzal indított a Kossuth Rádión, hogy a keresztény Európa olyasmi, mint a levegő, amiből élünk, természetes módon vesz bennünket körül, ezért érezzék magunkat otthon Magyarországon, hitbéli meggyőződésre való tekintet nélkül. Nem a hittételekről folyik a vita, hanem arról, hogy az általunk szeretett életmódot, életfelfogást megtudjuk-e őrizni, vagy azt külső hatásra megfogják változtatni. Úgy látja, reális veszély, hogy Európa országai „kerületről kerületre, városról városra elveszítik kultúrájukat”, a keresztények kisebbségbe kerülhetnek már a mostani generációk élete alatt.

Megfigyelik a civileket?

A mintegy huszonöt perces interjú második felét sorosozással nyitotta a kormányfő.

Megismételte, hogy a „Soros zsoldoshadsereg tisztjeinek elmondása szerint kétezren dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében”. De, így a kormányfő, hazánk szerencsére rendelkezik önvédelmi reflexekkel, így a kabinet név szerint ismeri ezt a kétezer embert, s figyel rájuk.

A választás tétje szerinte ez:

Vagy nemzeti kormányunk lesz és lesz magyar Magyarország, vagy internacionalista kormányunk lesz, és bevándorló Magyarországra ébredünk.

Hangsúlyozta: a kormánypártok az ország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdésről beszélnek, a bevándorlásról, mert hiába fejlődik az ország, a bevándorlás felemésztené ennek hasznait.

Az ellenzéki pártok kampányában azonban ennek se híre, se hamva, nem beszélnek a jövő legfontosabb kérdéséről – mondta a miniszterelnök, aki szerint ennek az az oka, hogy “nemzetközi cenzúra alatt állnak”.

A miniszterelnök kifejtette továbbá: a brüsszeli bürokraták júniusban akarnak döntést hozni az új bevándorlási rendszerről, a bolgár EU-elnökség által a témában készített tervezeteket azonban Magyarország elhibázottaknak tartja, mert a bevándorlószétosztásra helyezik a hangsúlyt a határvédelem helyett. Azt mondta, ha Magyarország elfogadná ezt a javaslatot, több mint 10 ezer bevándorlót kellene azonnal befogadnia, és “9 millió forint koponyánkénti pénzösszeget is biztosítani kellene” az ellátásukra.

Hangsúlyozta: a júniusi EU-csúcson olyan miniszterelnöknek kell képviselnie Magyarországot, aki meg tudja védeni ettől a tervezettől az országot.

(Forrás: hvg.hu, 24.hu, MTI)

Kapcsolódó:

Orbán és a szerencsejáték – tudja, kié lesz a következő ötös

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük